SOA-Test Chlamydia en Gonorroe Man

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Testalize.me
Categorieën Drogist   Zelftesten   SOA testen  
EAN 8717953196507
Artikelnummer V003237

Productomschrijving

Als man zou het voor kunnen komen dat je, na onveilige seks, graag een SOA test wilt doen. Met deze SOA-test kan je nu helemaal zelf testen of je chlamydia of gonorroe hebt. De test is uiterst betrouwbaar en het scheelt je weer een bezoekje aan de huisarts.Test je positief? Dan kan je met de unieke code die je bij deze test krijgt, een gratis behandeling aanvragen. 

Anonieme SOA-test

Bij de SOA-test wordt een code geleverd, met deze code kan je uiteindelijk de uitslag van de test opvragen. Hierdoor hoef je nergens je gegevens achter te laten en is de test geheel anoniem. Met de test worden de 2 meest voorkomende SOA's, chlamydia en gonorroe, getest. De test wordt geanalyseerd door een arts-microbioloog, in een CCKL-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de uitslag net zo betrouwbaar als die van de huisarts of de GGD.

Zelfafnametest

De test is gebaseerd op zelf afname, je moet dus zelf de urine afnemen. Hierbij is het belangrijk dat je de eerste straal ochtendurine afneemt. Je stuurt het buisje vervolgens terug in de daarvoor bestemde retourbox. Zodra het buisje aankomt in het laboratorium wordt de analyse gestart. Met een eigen code kan je binnen 48 uur, na aankomst van het buisje in het laboratorium, anoniem je uitslag opvragen. De uitslag wordt na 14 dagen uit de database van het laboratorium verwijderd.

Gratis behandeling

Ben je positief getest? Dan kan je in de meeste gevallen met dezelfde code een gratis behandeling aanvragen. De behandelingen worden gedaan in samenwerking met huisartsen en apotheken en verlopen altijd via de NHG-standaard.

Inhoud

De SOA-test Man bestaat uit:
- 1 Pipet
- 1 Transportbuisje
- 1 Codekaart
- 1 Bijsluiter
- 1 Retourbox
 

Incubatietijd

Let op de incubatietijd van de SOA's. Zowel chlamydia als Gonorroe heeft een incubatietijd van 14 dagen. De test uitvoeren voordat deze tijd verstreken is, heeft geen zin. Je moet dus een aantal dagen wachten na het onveilige sex contact, voordat testen zin heeft.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten