Snail Vibe - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurdiversen
MateriaalSiliconen
Lengte15 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Snail Vibe
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Sextoys voor haar   Grote vibrators   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators   Krachtige vibrators  
EAN 6926749900095 Roze
6926749900101 Paars
Artikelnummer V030777 Roze
V030778 Paars

Productomschrijving

De SNAIL VIBE vibrator heeft op de XBIZ awards de prijs voor meest innovatieve vibrator gewonnen. De SNAIL VIBE is dan ook een unieke vibrator die nog niet eerder gemaakt is. De SNAIL VIBE is een duo stimulator, vibrator en massager in één. Wil jij op een unieke manier dubbel gestimuleerd worden? Dan is de Snail Vibe echt iets voor jou!

Unieke duo vibrator

De SNAIL VIBE is een duo vibrator waarbij de clitoris stimulator altijd op z’n plek blijft zitten. Dit komt doordat de clitoris stimulator van de SNAIL VIBE een rollende werking heeft. Hij rolt als het ware mee met de bewegingen die jij maakt.

Vibratie combinaties

Beide stimulatie koppen van de Snail Vibe zijn apart te bedienen met behulp van drukknoppen. Hierbij heeft iedere drukknop 5 verschillende vibratiepatronen en 5 verschillende vibratiesnelheden. Hierdoor kan je jezelf op heel veel verschillende combinaties stimuleren. Let op: De vibrator is voorzien van krachtige motoren en is daarom geschikt voor gebruikers met ervaring.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten