Senior Sensations

Willie en Groenoord Zorgt presenteren met trots: Senior Sensations, een speeltjeslijn die gehoor geeft aan de seksuele behoeften van ouderen.

Dat de behoefte aan seksualiteit afneemt naarmate we ouder worden, is grotendeels een misvatting. Seksueel welzijn draagt ook op latere leeftijd bij aan het bevorderen van een gezond en bevredigend leven.

Met een collectie die bestaat uit 7 toys, een glijmiddel en een setje intieme gesprekskaarten, allemaal speciaal ontworpen voor ouderen, willen Willie en Groenoord Zorgt gezamenlijk de dialoog over seksueel welzijn bij ouderen bevorderen en meer bewustwording creëren voor het belang van dit onderwerp.

Bekijk de volledige lijn hieronder. Vanaf volgende week verkrijgbaar.

Silver Seduction - Bulletvibrator

Deze flexibele en compacte vibrator heeft speciaal ontworpen vibratiestanden, gekalibreerd voor zachtheid en comfort zonder afbreuk te doen aan plezier. Gemakkelijk met één knop te bedienen.

Mature Mischief - Rabbitvibrator

Duovibrator met de wijsheid van leeftijd in gedachten. Omdat plezier persoonlijk is, zijn beide vibratiepunten apart af te stemmen op jouw wensen. Daarbij zorgen rotaties van de kop voor milde, maar bevredigende extra g-spotstimulatie.

Classic Companion - Gripmasturbator

Zachte, rekbare sleevemasturbator met ribbels en noppen aan de binnenkant voor een realistische penetratiesensatie. De speciaal gestructureerde buitenkant biedt extra grip voor handen die minder kracht hebben.

Timeless Touch - G-spotibrator

Gebruiksvriendelijke, ergonomisch gevormde g-spotvibrator met meerdere trilstanden die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van oudere vrouwen, voor genot zonder ongemak of overstimulatie. Met eenvoudige eenknopsbediening.

Ageless Adventures - Vibrerende cockring

Deze comfortabele, rekbare cockring helpt de erectie te versterken en langer te behouden, en biedt met zijn subtiel vibrerende kop extra stimulatie aan een (vrouwelijke) partner of het eigen scrotum.

Prime Pleasure - Dildo

Een zachte, flexibele dildo van bescheiden formaat. Met zuignap om 'm tegen vlakke ondergronden te bevestigen, waardoor hij ook praktisch en comfortabel handsfree te gebruiken is.

Vintage Vibes - Mini massagewand

Deze kleine, fluweelzachte, siliconen wandvibrator biedt verschillende manieren om gevoelige plekjes te verwennen: van milde massage tot speelse stimulatie. De kop heeft een speciale inkeping voor gerichte, maar subtiele clitorisstimulatie.

Pillow Talk - Gesprekskaarten

Kaarten met intieme vragen en speelse standjes, die uitnodigen om nieuwe aspecten van liefde, genegenheid en seksualiteit te verkennen en opnieuw te verbinden. Variatie op de originele gesprekskaarten van Groenoord Zorgt.

Smooth Senior - Glijmiddel op waterbasis

Natuurlijk glijmiddel dat extra zacht is voor de (oudere) huid, voor een soepele en sensuele ervaring zonder irritatie.

Senior Sensations

Meer weten over Senior Sensations of benieuwd naar het belang van seksueel welzijn bij ouderen? Op de website van Groenoord Zorgt vind je hier meer informatie over.