Satisfyer - Self Love pakket - Voor haar

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurWit
MateriaalSiliconen
Lengte11 cm
Diameter2,5 cm
Gewicht400 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Batterijen: Oplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleur: Coral Pink
Materiaal: Siliconen
Lengte: 22 cm
Diameter:  5,4 cm
Waterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Multispeed: Ja
KleurPurple rain
MateriaalVelvet silicone
Lengte7,5 cm
Diameter5.4 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Sexpakketten   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Sextoys voor haar   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718801923764
Artikelnummer V031099

Productomschrijving

Self Love is een vorm van liefde die schromelijk wordt onderschat. Terwijl de zoektocht naar ware liefde toch echt zou moeten beginnen met de liefde voor jezelf. En ook deze liefde voor jezelf moet je consumeren. Bijvoorbeeld met dit Self Love Pakket voor haar. Het pakket bevat een vibrator van Satisfyer en een massager van Moonshake. Bij de moonshake massager ontvang je ook nog eens twee opzetstukken om de mogelijkheden van self love te vergroten. 

Geniet van heerlijke duo stimulatie met de Satsfyer Mono Flex vibrator. Of leef je helemaal uit met de Moonshake Massager. Hiermee kan je jezelf masseren, maar met het Tickle Me opzetstuk ook dubbel stimuleren. Mocht je de ware liefde gevonden hebben, kan je het Njoy 2 Get Her opzetstuk gebruiken om ook hem aan z'n trekken te laten komen. Wil je precies weten wat de verschillende producten allemaal kunnen, lees dan snel verder.

Satisfyer Mono Flex Vibrator (met Bluetooth en App)

De Satisfyer Mono Flex Vibrator brengt het beste van twee werelden samen. De flexibele kop zorgt ervoor dat de g-spot optimaal wordt gestimuleerd. Daarbij richt de bunny stimulator zich volledig op de clitoris. In iedere kop zit een motor die apart te bedienen zijn. Hierbij heeft de vribator vijf verschillende vibratiestanden. De Satisfyer Mono Flex Vibrator is oplaadbaar met behulp van een USB oplader. 

Satisfyer App

De Satisfyer Mono Flex Vibrator is te gebruiken in combinatie met de gratis Satisfyer app (beschikbaar op iOS en Android). Deze app kan je verbinden met behulp van Bluetooth. Door de app te gebruiken kan je ondeindig veel stimulatie programma's afspelen en deze zelf samenstellen. Daarbij is de Satisfyer Mono Flex Vibrator ook te gebruiken met behulp van drukknoppen op de vibrator zelf. 

Pleasurelab Moonshake™ Massager

De Pleasurelab Moonshake™ massager is vernieuwd en voorzien van nog meer unieke kenmerken. De Moonshake™ massager kan je namelijk gebruiken voor een overheerlijke massage, maar ook voor geweldige clitorisstimulatie. Zowel bij het masseren als het stimuleren, zal de verwarmende kop van de Moonshake™ massager een overweldigend gevoel geven. Er zijn tegenwoordig ook nog splinternieuwe opzetstukken te verkrijgen bij de Moonshake™ massager. Met deze opzetstukken kan je de Moonshake™ massager veranderen in een heerlijke duo vibrator en/of partner vibrator. Genoeg mogelijkheden dus om tot een heerlijk orgasme te komen.

Pleasurelab Moonshake™ Massager Materiaal & Vibratiestanden

De Pleasurelab Moonshake™ massager is gemaakt van velvet siliconen en voelt heerlijk zacht aan. Dankzij het waterdichte design kan je ook in bad of onder de douche genieten van de intense vibraties van de Moonshake™ massager. In totaal heeft deze massager 10 vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen. Daarnaast heeft de Pleasurelab Moonshake™ massager een verwarmende functie, die de stimulatie ervaring verbetert.

PleasureLab Moonshake Massager - tickle me opzetstuk

Tickle me, is een opzetstuk die de Pleasurelab Moonshake™ massager doet veranderen in een fantastische duo vibrator. Het opzetstuk heeft ergonomische vormen die zowel de g-spot als de clitoris stimuleren. Deze vormen zorgen voor heerlijke dubbele stimulatie. In combinatie met de heerlijke vibratie standen van de Pleasurelab Moonshake™ massager, moet dit wel tot een heerlijk orgasme leiden. Het opzetstuk is eenvoudig op de Pleasurelab Moonshake™ massager te plaatsen.

Pleasurelab Moonshake Massager - Njoy 2 Get Her opzetstuk

Het Njoy 2 Get Her opzetstuk verandert de Pleasurelab Moonshake™ massager in een ware partner vibrator. Door het opzetstuk te gebruiken, kan de penis namelijk ook gestimuleerd worden. Dit kan solo door mannen gebeuren, maar ook samen met een vrouw. De achterkant van het Njoy 2 Get Her opzetstuk, is namelijk afgewerkt met ribbels. Op deze manier kunnen beide partners tegelijkertijd gestimuleerd worden. Ons advies is om hierbij het boezemvriend standje te gebruiken (In dit standje vrijen beide partners zittend. De man gaat zitten en de vrouw komt over hem zitten met haar voeten achter de jongen.). Nadat jullie zo innig tot een gezamenlijk hoogtepunt zijn gekomen, wil je nooit meer anders!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten