Satisfyer - Twirling Fun - Draaiende pinpoint vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurwit, rood, roze
Materiaalsiliconen
Lengte17,5 cm
Diameter3,2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Pinpoint vibrators  
EAN 4061504009636 (Kleur: wit)
4061504009643 (Kleur: rood)
4061504009650 (Kleur: roze)
Artikelnummer V032159 (Kleur: wit)
V032160 (Kleur: rood)
V032161 (Kleur: roze)

Productomschrijving

De Satisfyer Twirling Fun stimuleert gericht met krachtige, circulerende trillingen en is daardoor geschikt voor de clitoris, de schaamlippen of andere erogene zones. Het slanke design wordt gecompleteerd door de intuïtieve bediening.

Met zijn smalle, stevige top en ronddraaiende bewegingen is de Satisfyer Twirling Fun geschikt voor alle erogene zones: Gerichte, circulerende trillingen voor precieze stimulatie op de gewenste plek, of het nu gaat om tepelstimulatie of clitorisstimulatie. Met de Twirling Fun kun je intense hoogtepunten verwachten! Het mooie design en het oppervlak van hygiënische, lichaamsvriendelijke siliconen maken het totaalplaatje van de  Twirling Fun af.
Je hebt keuze uit 12 trilprogramma's, die zijn samengesteld uit 5 intensiteiten en 7 ritmes en die bediend kunnen worden via de de plus en min knoppen. Laat jezelf naar de zevende hemel brengen door deze fijne stimulator! De Satisfyer Twirling Fun is met name geschikt voor beginners dankzij de smalle top en het gebruiksgemak.

Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan dit speeltje veilig in het water gebruikt worden en is het gemakkelijk schoon te maken met warm water en milde zeep. Als de Twirling Fun vibrator zijn kracht verliest, kunnen de geïntegreerde batterijen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten