Satisfyer - Top Secret + - Draagbare g-spot vibrator met anaalstimulator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurzwart
Materiaalsilicone, abs
Lengte11,0 cm
Diameter4,35 cm
Gewicht92,5 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Anaal vibrators   Vibrerende slips   Sextoys voor haar   Triple vibrators  
EAN 4061504003405 (Kleur: Zwart)
4061504003429 (Kleur: Roze)
Artikelnummer V032702 (Kleur: Zwart)
V032703 (Kleur: Roze)

Productomschrijving

Wat is jouw geheime missie? Laat niet iedereen weten wat er in je slipje gebeurt - gelijktijdige G-spot en anale stimulatie! Extatisch genot of zelfs bevredigende orgasmes, volledig onverwacht en gecontroleerd door je partner via de app: geniet van ongekende passie - het maakt niet uit waar, het maakt niet uit wanneer!

De Satisfyer Top Secret Plus is het geheim dat je niet wilt bewaren... De Top Secret+ draagbare vibrator heeft een platte, ergonomische basis voor maximaal comfort en een geribbelde schacht voor stimulatie van de clitoris. De vibrator heeft een ergonomische gebogen vorm, perfect om de G-spot te bereiken, en een extra schacht voor anale stimulatie. Met Bluetooth ingeschakeld, maakt de Top Secret verbinding met de bekroonde, gratis Satisfyer Connect app, waardoor je de mogelijkheid hebt om de 2 motors onafhankelijk van elkaar te bedienen en de Air Pulse drukgolven en vibraties aan te passen, terwijl je loopt of reist. Je hoeft niet te zitten of te liggen met deze draagbare Top Secret+ stimulator van Satisfyer. Hij is gemaakt van lichaamsveilige siliconen, is oplaadbaar, en is IPX7 waterdicht. Kun jij het Top Secret geheim bewaren?

Tijdens het wachten op de trein of misschien tijdens je volgende shoppingtripje samen? Terwijl je de flexibele, draagbare Satisfyer Top Secret + vibrator discreet in je ondergoed draagt, verleidt hij je met dubbele stimulatie en twee krachtige motors. De diepe, fluisterstille vibraties worden over de hele stimulator verdeeld, zodat ook de smalle schacht je stimuleert. Dankzij de app-bediening kun je je partner de bediening op afstand laten doen met een bijna oneindige keuze aan vibratieprogramma's.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten