Satisfyer Strong One Ring (met App en Bluetooth)

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Diameter2.5 cm - 5.5 cm
Gewicht51 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Cadeaus voor hem   Sextoys voor koppels   Sextoys met app   Vibrerende cockringen   Siliconen cockringen  
EAN 4061504001968
Artikelnummer V029953

Productomschrijving

De Satisfyer Strong One Ring is sterk en soepel tegelijk. Met een soepel en zacht siliconen materiaal kan de Satisfyer Strong One Ring eenvoudig om de penis bevestigd worden. De Satisfyer Strong One Ring zorgt ervoor dat de erectie harder wordt en dat de bloedcirculatie wordt verbeterd. Daarbij stimuleert de Satisfyer Strong One Ring de penis met behulp van vibratiepatronen. Ook de vrouw kan hiervan profiteren, zeker als zij bovenop zit. De vibratiepatronen zijn te bedienen met drukknoppen, maar ook met de speciale app. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan de Satisfyer Strong One Ring ook onder water gebruikt worden.

Satisfyer App

De Satisfyer Strong One Ring is te gebruiken in combinatie met de gratis Satisfyer app (beschikbaar op iOS en Android). Deze app kan je verbinden met behulp van Bluetooth. Door de app te gebruiken kan je ondeindig veel stimulatie programma's afspelen en deze zelf samenstellen. Daarbij is de Satisfyer Strong One Ring ook te gebruiken met behulp van drukknoppen op de vibrator zelf. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten