Satisfyer Endless Love - Koppelvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurBlauw
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte13 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Koppelvibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor koppels   Stille vibrators   Sextoys voor koppels   Multifunctionele koppelvibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4061504001067 (Kleur: Blauw)
4061504001050 (Kleur : Paars)
Artikelnummer V027065 (Kleur: Blauw)
V027066 (Kleur : Paars)

Productomschrijving

De Satisfyer Endless Love heeft een bijzondere vorm die ingenieus past bij heel veel standjes. De couple toy heeft 3 krachtige motors: een in het bovenste deel, en in elk van de smallere uiteinden ook een motor. Dit betekent dat de trillingen altijd feilloos worden doorgegeven naar het lichaam, of je de vibrator erop, erin, eronder of er tussenin gebruikt. De twee motors in de uitsteeksels kunnen apart bediend worden, los van de motor in het dikkere deel. Je kunt kiezen uit 10 vibratiepatronen voor elk deel. Met de 2 bedieningsknpppen kun je meer dan 100 combinaties aan trillingen maken.

Wat betreft veelzijdigheid is deze Satisfyer een van de beste. De afgeronde vorm is flexibel en beweeglijk, maar wel stevig en robuust. Het silicone oppervlak voelt satijnzacht aan en heeft ook een subtiele structuur aan de onderkant van het grootste gedeelte van de lovetoy. Als je deze Satisfyer om de penis en het scrotum heen legt bij seks van bovenaf en je laat het dikke gedeelte naar voren gericht, dan worden zowel de man als de vrouw gestimuleerd. Maar je kunt de vibrator ook omlaag richten, en omkeren. De twee uiteinden zijn ook heel geschikt om tijdens het voorspel te gebruiken voor stimulatie van de tepels, clitoris of labia. Ook de G-spot, het perineum van de man of zijn eikel kun je verwennen met de Endless Love. In totaal zijn er meer dan 14 manieren om deze stimulator te gebruiken, zelfs in bad, want hij is waterproof. De Satisfyer Endless Love is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten