The Pleasure Label - Rebel kisses - Voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk The Pleasure Label
Categorieën Drogist   Massage olie   Massage   Sextoys voor koppels   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718801922507
Artikelnummer V026383

Productomschrijving

Het Rebel kisses totaalpakket bestaat uit een fijne massageolie om elkaar mee in te smeren, een bodywash voor onder de douche of in bad en als klap op de vuurpijl een heerlijke parfum. Alle ingedriënten om te verleiden of verleid te worden.

Massageolie 250ml

Gewone, doordeweekse massages bestaan niet meer. Met deze olie krijgt elke doorsnee masseur de beschikking over magische handjes en wordt de gemasseerde meegevoerd in een geestverruimende ervaring. En dat gun je je partner. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van vanille, kardemom, leer en sandelhout.

Vrij van parabenen. Niet getest op dieren.

Bodywash

Met deze Body Wash krijgt de uitdrukking ‘heet douchen’ een totaal nieuwe betekenis. We adviseren om zoveel mogelijk te vermijden dat je in je eentje onder de douche staat. Verleidelijke geuren en romig schuim, gemaakt met natuurlijke, reinigende ingrediënten die een subtiel bouquet achterlaten waarin je een vleugje vanille, kardemom, leer en sandelhout herkent.

Vrij van parabenen en sls vrij. Niet getest op dieren.

Huisparfum

Waarschuwing: wanneer je huis zó lekker ruikt, kunnen argeloze bezoekers hun zelfbeheersing verliezen. Met deze home perfume verandert je huis in een tempel van verleiding. Wie er ook over de drempel stapt, niemand kan weerstand bieden. En dat kan in bepaalde gevallen best handig zijn… Toch?

Met hints van vanille, kardemom, leer en sandelhout.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten