Quarantaine pakket voor stellen

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen:Oplaadbaar (oplader meegeleverd)
Materiaal:Siliconen / ABS
Lengte: 9,3 cm
Diameter: 3,3 cm
Waterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Latexvrij: Ja
Multispeed:Ja
WaterdichtJa
MateriaalWaterbasis
Inhoud150 ml
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Sexpakketten   Sextoys voor koppels   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718801923337
Artikelnummer V030006

Productomschrijving

Als stel doe je veel dingen samen, dus ook in quarantaine zitten. Om in die tien dagen elkaar nog beter te leren kennen heeft Willie.nl speciaal het quarantaine pakket voor stellen samengesteld. Het pakket bevat allerlei producten waarmee jullie elkaar (seksueel) beter leren kennen.

Het begint allemaal met de dobbelstenen waarmee jullie ieder plekje in het huis ontdekken. Het thuiswerken wat spannender maken? Gebruik het siliconen eitje met afstandsbediening. Sluit de dag af met een spannend bondagespel in bed met de speciale bed bondage set. Om alle seksuele experimenten te veraangenamen raden we jullie aan om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Willie Toys Siliconen vibrerend eitje

Het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje is op afstand te besturen met de meegeleverde afstandsbediening. Dit vibrerende eitje heeft 10 verschillende vibratiepatronen en is oplaadbaar met de meegeleverde oplader. Geniet zelfs onder de douche of in bad van de kachtige vibraties dankzij het waterdichte design van het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje.

Willie Toys Siliconen vibrerend eitje gebruiken

Wij adviseren om het Willie Toys Silicone vibrerend eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Voordat je het vibrerend eitje kunt gebruiken is het belangrijk om zowel de afstandsbediening als het eitje aan te zetten. Dit kan beide door de aan/uit knop ingedrukt te houden. Breng het eitje vervolgens in en gebruik de afstandsbediening om de 10 vibratiestanden te bedienen. Bedien de vibratiestanden door het knopje met het vibratielogo in te drukken. Het Willie Toys Siliconen vibrerend eitje is tot wel 10 meter op afstand te besturen.

Willie Bed Bondageset

Met het Willie bed bondage set kan je partner geen kant meer op. Trek de boeien onder het bed of onder het matras door en bind je partner vast aan de polsen en enkels. De boeien voelen fijn aan en snijden niet. Ga voor een spannende bondage beleving met deze bondage set. Het Willie bed bondage set is latexvrij.

Willie Toys Silicone vibrerend eitje Opladen

Voordat het vibrerend eitje gebruikt kan worden, dient deze eerst vier uur opgeladen te worden. Het vibrerend eitje opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de achterzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit in de 'O' van de tekst DCO5V. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd. Het 'klepje' dat onder de tekst zit, moet aan het vibrerend eitje bevestigd blijven. Haal deze er dus niet af. Als het eitje opgeladen is, kunt u optimaal genieten van het Willie Toys Silicone Vibrerend Eitje!

Willie dobbelstenen

Met de erotische dobbelstenen van Willie, maak je het nog spannender in de slaapkamer. Met de drie dobbelstenen wordt er aangegeven wat je moet doen, op welke plek in het huis en op welk lichaamsdeel de handeling uitgevoerd moet worden.

Willie glijmiddel 150ml

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

Het is een kwalitatief goed middel. Makkelijk af te wassen met water en geen last van blijvende vlekken op de kleding. De beste in zijn klasse dus!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten