Orgasme Garantie

Het Pers event van Willie.nl en Womanizer


Willie.nl en Womanizer organiseerden een exclusief pers diner in Mama Kelly Amsterdam. Dit diner, gepresenteerd door niemand minder dan Heleen van Royen, staat in het teken van het vrouwelijk orgasme. Dit exclusieve persdiner is tevens de ‘kick-off’ van de gezamenlijke ‘Orgasme Garantie campagne’ die ook via commercials van Willie.nl te zien zullen zijn op de verschillende zenders van RTL. Met deze campagne willen Willie.nl en Womanizer aandacht vragen voor het vrouwelijk orgasme en vrouwen en mannen ervan bewust maken dat elke vrouw recht heeft op een orgasme!

Bekijk hier de after movie van het Willie en Womanizer event.

Tijdens het event zal Heleen van Royen een keynote presentatie geven over haar ervaringen met de Womanizer, haar eigen seksualiteit en feminisme. Tevens kan iedereen de Womanizer Premium zien en uitproberen. Willie.nl vindt het belangrijk dat vrouwen weten dat ze bij Willie.nl terecht kunnen met al hun vragen over het gebruik van seksspeeltjes en dat Willie.nl 100% discreet is en de beste service levert. Geen vraag is te gek!, vinden onze deskundige dames van de Willie klantenservice.

Wat houdt de Orgasme Garantie campagne in?


Iedere vrouw heeft recht op een orgasme. Of ze nou alleen is of samen tijdens het vrijen met haar partner.

Met de Orgasme Garantie campagne kun je kennismaken met de Womanizer Premium. Een seksspeeltje waarvan we zeker zijn dat je een orgasme zult bereiken. En Willie gaat zelfs zover dat wanneer je geen orgasme ervaart, je de Womanizer kunt terug sturen en je je aankoop bedrag terug krijgt! Niet goed, geld terug dus!

Uit onderzoek van Willie is gebleken dat er nog steeds vrouwen zijn die:

  • Moeite hebben om een orgasme te krijgen
  • Niet weten hoe een orgasme voelt
  • Niet weten hoe ze op een fijne manier kunnen masturberen
  • Niet altijd of nooit klaarkomen tijdens het vrijen met een partner

Met deze campagne willen we iedere vrouw de kans geven om een orgasme te ervaren!

Over Heleen van Royen


Heleen van Royen (1965) schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en De hartsvriendin. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim anderhalf miljoen boeken. In 2017 ging haar ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' - over de dementie van haar moeder - in première, waarover NRC Handelsblad schreef: 'Het doet zo zeer is een goede film, heel goed zelfs, als je bedenkt dat dit haar eerste is ****.' Ze woont samen met Bart Meeldijk.

In 2018 schreef Heleen van Royen het ‘Sexdagboek’. Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde.

'Het bespreken van je seksleven is een taboe. Daar heb je het niet over. En daarom moet dit boek worden geschreven. Iemand moet het doen. Laat mij dat dan maar zijn.' Aldus, Heleen van Royen

Bestel het Sexdagboek van Heleen op Bol.com

Over Womanizer


Willie.nl en Wow-tech Berlijn, de producent van de Womanizer, werken samen om meer aandacht te vragen voor het vrouwelijk orgasme.

Uit onderzoek van Willie is gebleken dat er nog steeds vrouwen zijn die:

  • Moeite hebben om een orgasme te krijgen
  • Niet weten hoe een orgasme voelt
  • Niet weten hoe ze op een fijne manier kunnen masturberen
  • Niet altijd of nooit klaarkomen tijdens het vrijen met een partner

Willie.nl beveelt de Womanizer aan als nummer 1 seksspeeltje en garandeert dat iedere vrouw een orgasme zal bereiken met deze toy.

Bekijk hieronder het aanbod van de Womanizer. Bij Willie ben je gegarandeerd van de beste service, discretie, prijs en levering.

De Orgasme garantie Commercial op RTL

Gedurende de actieperiode wordt het orgasme garantie onder de aandacht gebracht met een commercial.

De Commercial bevat een duidelijke boodschap:

“Elke vrouw heeft recht op een orgasme. Bestel nu de Womanizer Premium op Willie.nl en ontvang exclusief een orgasme garantie bij aankoop!”

Heb jij de nieuwe commercial al gezien op RTL? Bekijk de première hier!