Orgasmegarantie

Net zo shocking als een orgasme zelf: bij een vrijpartij tussen heteroseksuele koppels komt gemiddeld 95% van de mannen klaar, tegenover 65% van de vrouwen. Dat moet én kan beter. Om hierbij te helpen, biedt Willie in samenwerking met Womanizer orgasmegarantie op speciaal geselecteerde toys! Geen orgasme? Geld terug.

*Actievoorwaarden: de actie is van toepassing op de Womanizer Premium 2, de Womanizer Duo 2 en de Womanizer OG. Niet blij mee? Stuur de toy binnen 30 dagen na de aankoopdatum retour met het originele aankoopbewijs en krijg je geld terug! Let op: de actie geldt alleen voor aankopen tot 30 november 2023.

De beste toys van Womanizer

Vrouwen hebben vaak clitorisstimulatie nodig om een orgasme te bereiken. De luchtdruktechniek van Womanizer is daarvoor even geliefd als effectief. Daarom geven we orgasmegarantie op de volgende luchtdrukvibrators van Womanizer: Premium 2, Duo 2 en OG. 

5 euro cadeau? Meld je aan!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Willie.nl? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie. Je ontvangt bovendien direct 5 euro shoptegoed voor je volgende bestelling. Meld je aan!