Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Mates Skyn

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek
Het inmiddels meer dan 20 jaar oude Mates is in Engeland al jaren het tweede grootste condoomproductie bedrijf. Het merk wilde dat er condooms voor een lage prijs op de markt kwamen zodat jong volwassen zich meer bewust zouden worden van veilig vrijen. Sinds de oprichting houdt het merk zich bezig met nieuwe ontwikkelingen in de markt. Mates heeft verschillende soorten condooms, van ultra dun tot orgasme vertragend. De meest bekende condooms van het merk zijn de Mates Skyn. Dit zijn latex vrije condooms die gemaakt zijn met Mates’ Sensoprene Technology. Voor deze condooms wordt geen latex gebruikt om ze te maken maar polysopreen. Dit materiaal is heel dun maar net zo sterk als een gewoon latex condoom. Dit zorgt voor een zacht en natuurlijk gevoel zodat het voelt alsof je niets gebruikt tijdens de seks maar kun je toch veilig genieten!

Mates condooms

Volgens het merk zijn de Mates Skyn condooms 'The closest thing to wearing nothing'. De Mates condooms zijn te bestellen op Willie.nl. De condooms zijn dunner, flexibeler dan gewone condooms, maar wel even sterk! De condooms zijn transparant met een reservoir en niet zaaddodend glijmiddel. De Mates Skyn van de website hebben een nominale breedte van 53 mm en lengte van 18 cm. Je kunt ze per stuk bestellen of als het goed bevalt per 36, 72 of 144 stuks! Zo heb je altijd jouw favoriet bij de hand! De Mates condooms zijn ook te gebruiken als je een latex allergie hebt.

Mates Skyn condooms: 'Sex the way it's meant to feel'.