Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Masturbatie

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Hou je handen vrij

Allemaal leuk en aardig zo’n masturbator maar je moet nog steeds je handen gebruiken om tot een heerlijk orgasme te komen. Het zou toch geweldig zijn om masturbators te kunnen gebruiken zonder dat je daarvoor je handen nodig hebt. Dat vonden verschillende producenten van masturbators nou ook. Om hierop in te spelen zijn er producten ontwikkeld waaraan masturbators te bevestigen zijn. Deze houders zijn weer voorzien van een zuignap waarmee de masturbator op een glad oppervlakte te bevestigen is. ’S Werelds bekendste merk, Fleshlight, heeft hiervoor de Shower Mount ontwikkeld. Deze houder is te gebruiken in combinatie met alle Fleshlight modellen die verkrijgbaar zijn.

 

Hulp bij erectieproblemen

Ook als je erectieproblemen hebt, kan een handsfree masturbator goed van pas komen. Met de innovatieve technieken van Hot Octopuss kan de penis in slappe toestand worden gestimuleerd. Door de speciale PulsePlate™ wordt de penis hierbij dusdanig geprikkeld dat deze stijf wordt. Vervolgens zorgen deze prikkelingen van de Pulse II ervoor dat je tot een overweldigend orgasme komt. Deze Pulse stimulator is ook verkrijgbaar als partner stimulator.

 

Automatische masturbator

Binnen het assortiment handsfree masturbators zijn er ook automatische varianten te krijgen. Als de penis in deze mastrubators wordt geplaatst, zal de sleeve van het apparaat heen en weer gaan. Met behulp van drukknoppen, kan je dan instellen of het apparaat sneller of juist langzamer moet bewegen. Sommige van deze automatische masturbators hebben ook een draaiende functie. Op deze manier krijg je het gevoel dat je penis in en uit een vagina gaat zonder dat je hoeft te bewegen. Voor de automatische functies zijn uiteraard Batterijen nodig, gelukkig zijn ook die bij Willie verkrijgbaar.