Masturbatie

Handsfree Masturbators

Handsfree masturbator kopen? Zorg ervoor dat je heerlijk je handen vrij hebt tijdens het masturberen. Willie.nl heeft het voordeligste aanbod! Handsfree masturbators gebruiken, kan alleen of met je partner! Dankzij deze apparaten kan je gaan liggen, zitten of staan en hoef je verder niks te doen!  Laat je heerlijk verwennen en geniet optimaal van top merken zoals, Hot Octopuss, Seven Creations & California Exotics. Een handsfree masturbator bestellen kan veilig en discreet op Willie.nl! Je kan zelf je betaalwijze kiezen, zelfs achteraf! 

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Automatische aftrek machine

Allemaal leuk en aardig die masturbators maar je moet nog steeds je handen gebruiken om hem over de penis te bewegen om tot een heerlijk orgasme te komen. Het zou toch geweldig zijn om masturbators te kunnen gebruiken zonder dat je daarvoor je handen nodig hebt. Dat vonden verschillende producenten van masturbators nou ook. Om hierop in te spelen zijn er producten ontwikkeld waaraan masturbators te bevestigen zijn. Deze houders zijn weer voorzien van een zuignap waarmee de masturbator op een glad oppervlakte te bevestigen is. ’S Werelds bekendste merk, Fleshlight, heeft hiervoor de Shower Mount ontwikkeld. Deze houder is te gebruiken in combinatie met alle Fleshlight modellen die verkrijgbaar zijn.

Hulp bij erectieproblemen

Ook als je erectieproblemen hebt, kan een handsfree masturbator goed van pas komen. Met de innovatieve technieken van Hot Octopuss kan de penis in slappe toestand worden gestimuleerd. Door de speciale PulsePlate™ wordt de penis hierbij dusdanig geprikkeld dat deze stijf wordt. Vervolgens zorgen deze prikkelingen van de Pocket Pulse ervoor dat je tot een overweldigend orgasme komt. Deze Pulse stimulator is ook verkrijgbaar als partner stimulator.

Beste handsfree masturbator

Binnen het assortiment handsfree masturbators zijn er ook automatische varianten te krijgen. Als de penis in deze mastrubators wordt geplaatst, zal de sleeve van het apparaat heen en weer gaan. Met behulp van drukknoppen, kan je dan instellen of het apparaat sneller of juist langzamer moet bewegen. Sommige van deze automatische masturbators hebben ook een draaiende functie. Op deze manier krijg je het gevoel dat je penis in en uit een vagina gaat zonder dat je hoeft te bewegen. Voor de automatische functies zijn uiteraard Batterijen nodig, gelukkig zijn ook die bij Willie verkrijgbaar.