Mei Masturbatiemaand

Mei is wereldwijd masturbatiemaand, met als hoogtepunt Internationale Masturbatiedag op 28 mei. Hét moment om masturberen te stimuleren! Daarom hebben we deze maand schaamteloos verleidelijke acties op de beste solotoys!

Fleshlight:

Geen masturbator die vaker over de (virtuele) toonbank vliegt dan Fleshlight. Of je nu je uithoudingsvermogen wil verbeteren met de Stamina Training Unit of wil voelen hoe het is om in je favoriete actrice te stoten, deze maand profiteer je van verschillende aanbiedingen op ’s werelds populairste mannentoy!

Masturbatie Musthaves voor Haar:

Clitorale stimulatie is voor de meeste vrouwen dé weg naar een orgasme. Een populaire manier om de clitoris te stimuleren tijdens het masturberen, is met luchtdruk. Een andere geliefde genotsplek is de g-spot. Die kun je zelfs stiekem in het openbaar stimuleren met een vibrerend eitje! Of verwen jezelf met een nek- en schoudermassage en werk langzaam naar beneden...

Masturbatie Musthaves voor Hem:

De ene toy vibreert, de andere verstevigt of vergroot je erectie en weer een ander speeltje verwent je toompje met luchtdrukgolven en bezorgt je een orgasme dat (bijna) net zo intens is als dat van een vrouw. Allemaal dingen die je met je handen niet kan! Het beste gereedschap heb je zelf al, maar een goede doe-het-zelver heeft verschillende tools in zijn kist om de klus te klaren.

LELO:

[V026524]

Zeg je jezelf verwennen, dan zeg je LELO. Een luxemerk met stijlvolle toys, dat staat voor zelfzorg, ontdekken en genieten zonder schaamte. Tijdens Mei Masturbatiemaand krijg je daarom bij aankoop van een LELO Soraya 2 of LELO Soraya Wave een Sona gratis. Spread the pleasure!

pjur:

Glijmiddel is een must bij masturbators, een fijn extraatje bij vibrators en de kers op de taart bij handwerk. De glijmiddelen van pjur staan bekend om hun kwaliteit en zijn door iedereen te gebruiken – zelfs als je last hebt van een gevoelige huid of allergieën. Deze maand kun je extra zorgeloos genieten met 10% korting op verschillende varianten!

Willie Toys:

[V031185]

Van instapmodellen om te ontdekken wat toys aan jouw solo-avonturen kunnen toevoegen tot premium toys voor de liefhebber die wil sexperimenteren, de speeltjes van Willie Toys nodigen je dankzij hun vriendelijke prijzen uit om je horizon te verbreden.

Masturbatiemaand Mei

Masturbatiechallenge: 
Veel mensen masturberen vaak op dezelfde manier. Niets mis met het ‘good old trucje’ dat vrijwel altijd werkt, maar het is wel een gemiste kans. Door er de tijd voor te nemen en andere dingen uit te proberen dan je standaard routine, leer je je lichaam, sensaties en voorkeuren beter kennen. Daarom dagen we iedereen tijdens deze Mei Masturbatiemaand uit te ontdekken wat je (nog meer) lekker vindt. Op ons instagramkanaal delen we elke dag een challenge die je daarbij helpt.