Masturbatiemaand: Ga jij mee op sexpeditie?🌴

Yay! Ga jij met ons mee op sexpeditie? Mei is dé masturbatiemaand. Onze sexpert Jamy Joy en vriendinnen nemen je de hele maand mee op ontdekkingsreis. We beginnen met de selflove musthaves en masturbatietips voor beginners. Check out het Willie magazine, onze sexy nieuwsbrieven en de Willie socials: de Willie Instagram.

Week 1: Ben jij klaar om te (ver)trekken?

Elke expeditie moet ergens beginnen en zo ook deze sexpeditie. Bestel een van onderstaande Selflove Musthaves voor beginners en you are ready to go!

Self love musthaves voor beginners

Bingo Time!

Nieuw: Masturbatiebingo

Tijdens de masturbatiebingo krijg je een kaart met 24 opdrachten. Iedere opdracht daagt je uit op een nieuwe manier te masturberen. Of dit nou is om in de mood te komen of dat het daadwerkelijk een masturbatie manier is.

Kan jij een hele rij afstrepen of heb je zelfs een volle bingokaart? Deel dit dan op je socials en gebruik de hashtag #williesexpeditie en #masturbatiemaand

Bingo voor Hem

Op de masturbatiekaart voor hem staan de meest uiteenlopende opdrachten. Van de simpele opdracht “roep ‘bingo!’ als je komt” tot een opdrachten met toys als “gebruik een penispomp”. Hoeveel opdrachten kan jij er überhaupt al afvinken? En hoeveel ga je er deze maand aan toevoegen? Laat het weten via je eigen socials!

Download de sexy bingo kaart voor hem!

Bingo voor Haar

Masturberen voor haar kan je zo gek maken als je zelf wilt. Heb jij bijvoorbeeld wel eens je kussen of knuffel gebruikt tijdens het masturberen? Of heb je al eens naar een erotisch verhaal geluisterd terwijl je jezelf aan het bevredigen was? Het zijn zomaar twee opdrachten op de bingokaart voor haar. Hoever "kom" jij op deze bingokaart? Laat het weten via je eigen socials!

Download de sexy bingo kaart voor haar!

Week 2: Ontdek je plekje

In de tweede week staan we meer stil bij het ontdekken van de erogene zones. We geven je tips hoe je het beste in de mood voor masturbatie kunt komen. Ondanks dat je wellicht je eigen routines hebt, is het toch leuk om op een andere manier je plekjes te ontdekken toch? Maar ook hebben we een superleuke roadmap met gemaakt. Beantwoord de vragen, volg de pijltjes en voor je het weet heb je een passend advies voor hoe je het beste jouw favoriete plekje kunt stimuleren. Hieronder hebben we een kleine sneak peak van de roadmap voor je geplaatst. Wil je de gehele road map zien? Houd dan onze Instagram in de gaten!

De Pleasure Map

Masturbatie Musthaves voor Haar:


Masturbatie Musthaves voor Hem:

Week 3: Ga je mee op avontuur?

In deze week draait de sexpeditie om op avontuur gaan en nieuwe dingen ontdekken. We nemen je mee in de wereld van nieuwe sextoys. Denk hierbij aan unieke duo stimulatie, prostaat stimulatie of slip vibrators. Tijdens het live shopping event op Instagram geeft Mandy Ronda je advies over welke avontuurlijke toy het beste bij jou past. Maar ook geven we je tips om te masturberen op nieuwe plekken.

Avontuurlijke Musthaves:

Bekijk meer speeltjes

Week 4: Bereik je Ultieme Hoogtepunt

In week vier bereiken we het ultieme hoogtepunt van de sexpeditie. Dit betekent natuurlijk niet automatisch dat dit ook het eindpunt is. Je kun namelijk gewoon doorgaan met alles wat je gedurende de afgelopen weken hebt geleerd. Deze week zoeken we ook de wat extremere toys op. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over en sexmachine of een dildo kussen? We lichten je hier allemaal over voor tijdens de vierde week van de sexpeditie. Als klap op de vuurpijl zal er een live bingo zijn waarbij je te gekke toys kunt winnen!

Ultieme Hoogtepunt Musthaves:

Zij gaan mee op Willie’s sexpeditie!

Cosmopolitan en SEX

Cosmopolitan, Willie & Jamy Joy, bespreken selflove. De ideale masturbatie cocktail

Jamy Joy

Jamy Joy is een journalist wiens producties o.a. gaan over het uitspreken en ontdekken van je eigen seksuele gevoelens, positieve seksuele voorlichting, de orgasmekloof en het leren kennen en begrijpen van genderverschillen.

Mandy Ronda

Dé go-to sexpert voor een schaamteloos seksleven vol passie, plezier, speelsheid en intimiteit - met jezelf, je lijf, je partner en de wereld om je heen.

Kom jij ook?

#williesexpeditie
#masturbatiemaand

5 euro cadeau? Meld je aan!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes Willie.nl? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je zult nooit meer een korting, aanbieding of speciale actie missen! Daarnaast ontvang je ook direct 5 euro shoptegoed dat je direct kunt gebruiken op je volgende bestelling! Wacht dus niet en meld je nu aan voor de Willie Nieuwsbrief!

Bedankt voor je aanmelding!