Maï Attraction - Glijmiddel met smaak - 30 ml

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Inhoud30 ml
Merk Maï Attraction Maï
Categorieën Drogist   Glijmiddelen   Glijmiddelen op waterbasis   Willie Outlet   Stimulerende glijmiddelen   Drogisterij outlet  
EAN 8435465321216 (Smaak: Chocolade)
Artikelnummer V028012 (Smaak: Chocolade)

Productomschrijving

Mai Lubigel  is een gel voor intiem gebruik met een vloeibaar vibratoreffect, zoals Mai Cosmetics het zelf zegt. Het stimulerende effect heeft het meest weg van de sensaties die een vibrator geeft. Het begint met tintelingen, die geleidelijk aan intenser worden en uiteindelijk een heel opwindend effect hebben. Gebruik een kleine hoeveelheid (1 of 2 druppels) op je intieme zone en geniet van het gevoel. Het opwindende effect kan zo’n 15 tot 20 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid Lubigel die je gebruikt en je gevoeligheid ervoor. De gel heeft een natuurlijke formule die gebruik maakt van actieve ingrediënten van planten uit het Amazone regenwoud. Inhoud 30 ml.

Deze gel is gemaakt in de EU met respect voor het milieu, met respect voor mensenrechten en zonder testen op dieren, door Mai Cosmetics. Het bedrijf doet al 10 jaar uitvoering onderzoek op het gebied van welzijn en genot om hun klanten steeds nieuwe sensuele ervaringen te kunnen bieden.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten