Standje van de Week

Standje van de Week: De Seksschommel

Terug van weggeweest, het standje van de week. In de komende reeks bespreken we steeds een standje waarbij je een sextoy kunt gebruiken. Door deze toys te gebruiken kunnen jullie niet alleen je seksleven verrijken. Maar komen jullie ook zeker nader tot elkaar. We beginnen de nieuwe reeks met De Seksschommel. De naam verklapt al wat er benodigd is bij dit standje. Toch zijn er binnen de seksschommels nog genoeg mogelijkheden in de uitvoering en materialen.

Het Standje

Bij het standje de seksschommel, kan je niets anders dan ook daadwerkelijk aan een standje met een seksschommel denken. Toch klinkt het standje makkelijker dan het is. Om te beginnen heb je namelijk een seksschommel nodig. Deze moet je ergens in je huis bevestigen. Als dit gebeurt is, sta je voor een nieuwe uitdaging; erin klimmen. Het makkelijkste is om hierbij een krukje en de steun van je partner te gebruiken. Als je dit onder de knie hebt kun je verschillende standjes in de seksschommel uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zwevende missionaris of doggystyle in de lucht. Door de schommel zal ieder standje intenser zijn omdat jullie naar alle lust heen en weer kunnen bewegen.

Verschillende Seksschommels

Zoals eerder gezegd, zijn er verschillende schommels verkrijgbaar. Om je een handje te helpen zullen we drie verschillende schommels bespreken. Allereerst een seksschommel die je aan het plafond moet bevestigen. Met deze schommels kun je optimaal heen en weer bewegen als je deze middenin de kamer hangt. Dan is er nog een deurschommel, die wordt bevestigd aan de deur, zonder schroeven. Bij deze schommel kan alleen een voorwaartse beweging worden gemaakt. Voor de sterke mannen, zijn er ook lichaamsschommels. Met behulp van deze schommels kan de partner met allerlei acrobatische manieren aan het lichaam hangen. Genoeg mogelijkheden dus om een standje met een seksschommel te doen. Welke schommel heeft jouw voorkeur?

Whipsmart Seksschommel met veer
Willie Toys seksschommel 
Whipsmart Lichaamsschommel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *