Standje van de Week

Standje van de Week: De Achterwaartse Rit vs. De Antilope

Ook vandaag is het weer tijd voor het standje van de week. En ook deze week bespreken we weer twee standjes, waarbij er een geschikt is in deze tijden van corona. Deze week de (al eerder voorbij gekomen) Antilope en de Achterwaartse Rit. Beide standjes zijn niet heel lastig uit te voeren. Desondanks zorgen beide standjes voor intense stimulatie van beide partners.

Welk standje is het veiligst

Bij de antilope gaat de man staan, waarbij de vrouw zich om hem heen vouwt. De gezichten van de man en de vrouw komen vervolgens dicht bij elkaar. Daarom is dit standje niet geschikt in Coronatijden. Daarom focussen we ons dit keer op de Achterwaartse Rit. Hierbij gaat de man op het bed liggen met zijn voeten op de grond. Vervolgens gaat de vrouw op de man zitten, waarbij het belangrijk is dat zij met haar rug naar hem toe zit. De vrouw steunt hierbij met haar voeten op het bed en haar handen op de benen van de man. Vervolgens kan de vrouw het tempo bepalen door op en neer te bewegen. Door de houding van beide partners is het makkelijk om lekker diep te penetreren.

De Achterwaartse Rit met sextoys

De Achterwaartse Rit is dus een standje waarbij de g-spot van de vrouw optimaal gestimuleerd wordt. Daarom is het een aanrader om ook de clitoris te stimuleren. Wij adviseren hierbij een wand massager te gebruiken. Door de lange staaf, kan je alsnog goed rechtop blijven zitten. De grote kop zorgt ervoor dat de clitoris optimaal gestimuleerd wordt. Tip: De massager kan uiteraard ook gebruikt worden bij het voorspel. Bij dit standje adviseren we verder nog een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Have fun!

Gerelateerde Producten:

Willie Toys My Magic Vibes wandmassager
Willie glijmiddel op waterbasis
Europe Magic Wand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *