Standje van de Week

Standje van de Week: De Mand

Als trouwe volgers van ons blog weten jullie dat het weer tijd is voor het standje van de week. Deze week besteden we aandacht aan “De Mand”. De mand is een standje die moeiteloos voort kan vloeien uit de wilde rodeo. Bij de mand is het namelijk ook de vrouw die boven op zit, maar dan op net een andere manier. De overeenkomst tussen de twee is dat de vrouw diep gepenetreerd wordt en dus optimaal gestimuleerd. Lijkt de mand je wat? Lees dan snel verder.

Het standje

Klinkt allemaal heel interessant, maar hoe gaat het nu in z’n werk. De mand is een standje waarbij je elkaar aankijkt. De man gaat met gestrekte benen op de grond zitten. Hierna gaat de vrouw bovenop hem zitten met haar benen om het middel van de man. Zoek de juiste balans om het evenwicht te bewaren en het genieten kan beginnen. Tip: Om de positie te behouden, kan de man een knie gebogen houden en de vrouw bij de heupen pakken. Hierdoor kan de vrouw zich beter positioneren en deze positie behouden.

De Mand met extra Stimulatie

Voor extra stimulatie bij de mand, raden we een vibrerende cockring aan. Op deze manier wordt de man gestimuleerd door de strakke ring. Bijkomend voordeel hierbij is dat hij het nóg langer volhoudt. Voor de vrouw is het een extra’tje omdat ook de clitoris tijdens het standje wordt gestimuleerd. Kan je niet kiezen? Wij kunnen de Mjuze Bunny, de Ultimate Couples cage of onze eigen Willie Cockring aanraden. Zijn we dan nog iets vergeten? Uiteraard raden we ook dit keer weer een beetje glijmiddel op waterbasis aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *