Standje van de Week

Standje van de Week: Dronken Boot vs. De Samensmelting

Wegens succes verlengd: Het Corona standje van de week. Vorige week werd bekend dat je weer een seksbuddy mag hebben en ook daar staat veiligheid voorop. En dan hebben we het niet alleen over een condoom, maar ook zeker over afstand bewaren. Daarom bespreken we deze week weer twee standjes, waarbij er een uitermate geschikt is om te doen tijdens de coronacrisis. Deze week de standjes De Dronken Boot vs. De Samensmelting.

Welk Standje is het Veiligst

Beide standjes zijn in het normale leven een absolute aanrader. Bij de Dronken Boot is de man dominant en ligt de vrouw onder. Bij de Samensmelting is dat precies andersom. Bij de samensmelting kom je echter te dicht met elkaars gezicht bij elkaar. Daarom kiezen we deze week voor Coronastandje de Dronken Boot. Hierbij gaat de vrouw liggen met haar benen wijd en omhoog. Vervolgens pakt de man de vrouw bij de heupen waardoor zij iets omhoog komt. Hierdoor kan de man haar vervolgens heerlijk diep penetreren. Tip van de week: De vrouw kan heel makkelijk haar clitoris bevredigen. Dubbele stimulatie = dubbel genot.

De Dronken Boot met sextoys

Zoals bij de tip al naar voren kwam, kan de vrouw heel makkelijk haar clitoris stimuleren. Dat op zich is natuurlijk al heel lekker, maar wat nou als je hier een sextoy bij gebruikt. Bij clitoris stimulatie denken we dan natuurlijk gelijk aan de Satisfyer Pro 2. Met deze combinatie van penetratie en luchtdruk vibratie, is een orgasme bijna wel gegarandeerd. Uiteraard adviseren we ook een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *