Standje van de Week

Standje van de Week: De Rijder vs. De Adelaar

We gaan het deze week eens helemaal anders doen. Deze week wordt er niet 1 standje besproken, maar hebben we een ware Corona battle tussen twee standjes. Welk standje kan je wel en welk standje kan je niet in deze tijd van social distancing doen. Deze week de standjes De Adelaar vs. De Rijder. Waarbij de rijder voor jullie allemaal bekend is omdat dit het tweede standje van de week ooit was.

Welk standje is het veiligste

In deze tijd van social distancing is lang niet elk standje meer vanzelfsprekend. Ook bij seks moet namelijk voldoende afstand gehouden worden. Om dit goed uit te kunnen beelden hebben we deze week gekozen voor de Adelaar en de Rijder. Hierbij lijkt het Adelaar standje heel erg op het missionaris standje. Hierdoor kom je met elkaars gezicht dicht bij elkaar. Bij de rijder daarentegen, zit de vrouw bovenop met haar rug naar de man toen. Omdat de man ligt en de vrouw rechtop zit, is de afstand tussen beide partner groot genoeg. Daarom adviseren wij om deze week de Rijder weer eens uit te proberen.

De Rijder optimaal beleven

Waar we bij de vorige post over de rijder het vooral hadden over sextoys waarbij de clitoris extra gestimuleerd werd. Willen we deze week wat meer uit of the box tips geven. Omdat de vrouw met haar rug naar haar partner zit, kan de man haar anus optimaal stimuleren. Dit kan in eerste instantie met de handen. Maar uiteraard kunnen jullie ook een anaal plug gebruiken. Zowel voor het standje als voor de sextoy adviseren we een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *