Standje van de Week

Standje van de week: Handsfree vs. Missionaris

Ook deze week gaan we weer verder met voorbeelden van standjes hoe het in deze coronatijd níet en juist wél moet. Voor de verandering zullen we dit keer een eenvoudig standje en een uitdagend standje belichten. Als simpel standje hebben we het dan over het missionaris standje, het uitdagende standje is deze week de Handsfree. Kan jij al raden welk standje coronaproof en tegelijkertijd extra uitdagend is?

Welk standje is het veiligst

Zoals je wellicht zelf al dacht is het meest gebruikte missionaris standje niet meer verantwoord in deze Coronatijd. Je komt heel dicht bij elkaar in de buurt met elkaars mond, wat de kans op eventuele besmetting vergroot. Daarom hebben we deze week weer een uitdagend alternatief uitgekozen: De Handsfree. Het leuke aan dit standje is dat, als jullie het standje allebei tegelijkertijd handsfree uit kunnen voeren, jullie jezelf een ware standjeskampioen kunnen noemen.

De man gaat namelijk op zijn rug liggen, waarbij hij zijn benen optrekt en lichtjes gespreid houdt. Vervolgens gaat zij op hem zitten, met haar rug naar hem toe. In het begin is het handig dat de man de vrouw vastpakt bij haar middel. Hierdoor kunnen jullie makkelijker het tempo bepalen en de balans bewaren. Mochten jullie de juiste balans hebben gevonden, kan de man ook proberen zijn handen los te laten. Succes!

De Handsfree met Sextoys

Allereerst adviseren wij bij dit standje natuurlijk een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Maar onze echte tip is om de positie meester set met handboeien te gebruiken. Met behulp van deze bondageset is het makkelijker voor de vrouw om haar positie te behouden. Uiteraard kunnen jullie de positie meester set ook gebruiken voor andere avontuurtjes. Zoals onze oma altijd zei; “Verandering van spijs doet eten” en zo is het met je seksleven ook. Verandering van de standjes doet sexen. Geniet ervan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *