Standje van de Week

Standje van de Week: De Schildpad

Vrouwen die van “zeesterren” houden opgelet! Voor het nieuwe standje van de week hoef je vrij weinig te doen. Bij dit standje is het vooral de man die ervoor moet werken. Het standje van deze week is dan ook: De Schildpad. Als je aan een schildpad denkt, denk je aan een traag dier dat niet heel erg snel gaat. Als we kijken naar de rol van de vrouw, past de benaming van dit standje perfect. Benieuwd hoe het standje in z’n werk gaat? Lees dan snel verder.

Het Standje

Zoals eerder vermeld is het standje ideaal voor vrouwen die een after dinner dip hebben en opgescheept zitten met een hitsige man. De vrouw gaat namelijk op haar buik liggen met haar benen bij elkaar en blijft liggen tot de man zich achter haar plaatst. De man brengt vervolgens de penis in en begint met de penetratie. Nog steeds kan de vrouw lekker op haar buik blijven liggen. Als de man zijn penis heeft ingebracht, gaat hij op haar rug liggen. Het is dus een soort liggende vorm van doggystyle. Doordat de benen van de zo dicht mogelijk bij elkaar blijven, zorgt dit voor intense stimulatie voor hem én haar. Nu horen we je afvragen, maar waar komt dan in godsnaam de naam schildpad vandaan. Het feit dat de man op de vrouw gaat liggen, maakt dat hij het schild van de schildpad vormt. Logisch toch?

Extra stimulatie bij de schildpad

Als trouwe volger van het standje van de week, kan je bijna wel raden wat de eerste tip is bij dit standje. Uiteraard is het ook dit keer weer glijmiddel op waterbasis. Want oma zie altijd “hoe beter het glijdt, des te lekkerder je vrijt”. Omdat de vrouw op haar buik ligt, willen we je daarnaast aanraden om een vibrator onder haar lichaam te leggen. Op deze manier kan zij met haar vagina op de vibrator gaan liggen en heerlijk de clitoris stimuleren. Dit hoeft niet per se een kleine bullet vibrator te zijn, maar kan ook zeker een klassieke vibrator zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *