Standje van de Week

Standje van de Week: De Rijder

Het is alweer tijd voor deel twee van het standje van de week! Is het afgelopen week gelukt met de wilde rodeo? Deze week is het tijd voor een standje die er een beetje op lijkt: De Rijder. Wederom is het de vrouw die bovenop zit. Dus als jullie het vorige standje onder de knie hadden, moet het deze week ook zeker lukken!

Het standje

Deze positie wordt vaak ondergewaardeerd omdat het lastig kan zijn om hem precies goed te krijgen. Maar als je de juiste diepte en hoek vindt, dan word je beloond met een perfecte stimulatie van de G-spot! Erg ingewikkeld is hij niet: de vrouw gaat op haar partner zitten met haar rug naar hem toegekeerd en beweegt zichzelf op en neer. Hierdoor heeft zij de volledige controle over de snelheid en diepte van de penetratie. Handige tip: voor wat extra stabiliteit kan de vrouw haar handen op de benen van de man plaatsen, maar je kan het óók met de handen los proberen! Hoe je het ook precies doet, zowel hij als zij zullen er volop van genieten!

De Rijder optimaal beleven

Om het standje optimaal te ervaren, raden wij je aan om zeker een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Natuurlijk, als je opgewonden bent zal het vanzelf wel goed glijden. Maar zoals onze oma het vroeger al zei; Baat het niet, dat schaadt het niet! Wat ook zeker een aanrader is bij ‘de rijder’ is een kleine vibrator of stimulator die de clitoris stimuleert. Op deze manier wordt zowel de g-spot als de clitoris van de vrouw geprikkeld, wat enorm opwindend is. Hierbij zouden we aanraden om bijvoorbeeld eens het Willie Bullet Pakket te proberen. Maar als je echt op de meest intense manier de rijder wilt beleven, mag stimulatie met de Satisfyer Pro 2 zeker niet ontbreken! Genoeg mogelijkheden dus om dit standje van de week uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *