Standje van de Week

Standje van de Week: Onder Controle

Wat is er nou lekkerder dan je partner onder controle te hebben. Met het standje van deze week heb jij letterlijk de macht in handen. Het standje is geschikt voor ieder stel en is in meerdere posities uit te voeren. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een (speciale) afstandsbediening of een smartphone. Met een van deze twee items heb jij de controle en kan je je partner naar een heerlijk orgasme leiden. Het standje van deze week het: Onder Controle.

Het Standje

Zoals we in de inleiding al zeiden, het standje kan uitgevoerd worden in meerder posities. Dit komt omdat de basis van het standje een op afstand bestuurbare sextoy is. Deze zijn verkrijgbaar met een standaard afstandsbediening of met een smartphone. Voorwaarde is dat de partner die gestimuleerd wordt, zich helemaal overgeeft aan de partner met de controle. Kiezen jullie ervoor om het liggend op bed te doen, of kiezen jullie allebei een andere kamer. Waar je ook voor kiest, je kunt het standje zelfs uitvoeren als jullie niet eens op hetzelfde continent zijn. Ideaal, toch?

Onder Controle met Sextoys

Het standje is dus uit te voeren met op afstand bestuurbare sextoys. Je kunt er hierbij voor kiezen om een simpel vibrerend eitje te bestellen. Hiermee is het standje perfect uit te voeren, met als enige kanttekening dat jullie gebonden zijn aan een bepaalde afstand. Willen jullie de horizon letterlijk verbreden, dan kunnen jullie kiezen voor een sextoy met een app. Met behulp van bluetooth en de bijbehorende app kunnen jullie de afstand zo groot maken als jullie zelf willen. En als je nu denkt dat de op afstand bedienbare sextoys alleen voor vrouwen zijn, dan heb je het mis. Er zijn namelijk ook vibrerende cockringen of p-spot stimulators voor mannen die op afstand te bedienen zijn. Voor welke sextoy je ook kiest, we adviseren altijd een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit komt de ervaring ten goede en vergroot het genot van de gestimuleerde partner.

Gerelateerde Sextoys:

Willie Toys Siliconen vibrerend eitje
Satisfyer Curvy 2+
We-Vibe Ditto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *