We-Vibe - Verge - Vibrerende cockring

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

MateriaalSiliconen
Lengte11,4 cm
Diameter5,2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk We-Vibe
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Cockringen   Cadeaus voor hem   Cadeaus   Luxe cadeaus   Sextoys voor koppels   Sextoys met app   Vibrerende cockringen   Siliconen cockringen  
EAN 839289006805
Artikelnummer V008536

Productomschrijving

De We-Vibe Verge is een vibrerende penisring met perineumstimulator die je met je smartphone kunt besturen. Ideaal voor solo- en partnerplay. Ook op grote afstand.
 
  • Helpt erectie te verlengen en versterken
  • Zorgt voor intensere orgasmes
  • Ideaal voor masturberen en partner-play
  • Met vibrerende perineumstimulator
  • Bestuurbaar met smartphone
  • Volledig waterdicht
  • Draagbaar om zowel penis als penis en ballen
Een cockring of penisring verlengt en verstevigt je erectie, waardoor je het langer volhoudt en je orgasme intenser wordt. Tel daar stimulerende vibraties tegen je perineum bij op en je hebt de jackpot. Of eigenlijk: de We-Vibe Verge.

Met 10 standaardinstellingen of zelfgemaakte vibratiepatronen via de We-Vibe-app verwen je deze vaak onderschatte erogene zone optimaal. Zowel tijdens penetratie als tijdens het doe-het-zelven. Je kunt je partner de ring zelfs laten besturen – vanuit dezelfde kamer of vanaf de andere kant van de wereld.

De Verge geeft een seintje wanneer hij bijna leeg is, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. De ring is oplaadbaar en volledig waterdicht, dus voel je vrij om de toy ook buiten de slaapkamer te gebruiken voor een stomend hete sessie.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten