Verleiden

Een Romantische avond met je Partner? 5 Tips!

Oost west, thuis best. Het is een koude winteravond, je hebt de verwarming lekker hoog staan. Je zit met je partner op de bank. De zoveelste serie kan jullie eigenlijk niet meer schelen. Stiekem ben je bang dat de tijd van de zwoele nachten van afgelopen zomer voorgoed voorbij zijn. Je vraagt je af: “wat moet ik doen!?” Geen paniek, nu is het moment dat je je partner kunt verrassen met iets spannends en erotisch. Bereid je goed voor en zet de toon voor de rest van de winter. We geven je de vijf beste manieren om je partner te verrassen op een koude winteravond.

1. Erotisch spelletje: Leer jouw partner echt goed kennen

Het is lang niet altijd gemakkelijk om met heel vindingrijke ideeën en spelletjes te komen om de seks en seksuele spanning tussen jou en jouw partner te doen groeien. Zeker niet als werk, stu­die en vrienden veel aandacht vragen. Gelukkig zijn er veel erotische spelletjes op de markt die je kunnen helpen. Met een simpele dobbel­steen waarop verschillende activiteiten staan kan je al een eind op weg komen. Ook bestaan er tal van spellen die ingaan op Kamasutra-standjes. Maar wil je een echt spannend seksspel, dan kan je er beter voor kiezen om een opdrachtenspel te kopen. Dit is puur genieten en bovendien ontdek je hiermee jullie ideale rolverdeling in bed.

2. Een warm schuimbad leidt tot een heftige vrijpartij

Grote kans dat je met dit koude weer bekaf van een drukke werk- of studiedag thuiskomt. Een moment samen met jouw partner terwijl jullie vol­ledig ontspannen, is dan het enige wat je echt wil. Laat het bad vollopen met een heerlijk geurend badschuim, zet het favoriete drankje van jouw partner koud en wedden dat jullie al vrij snel een schuimgevecht houden. Fun en ontspanning gaan geweldig samen in een warm bad. Meestal eindigt zo’n avond dan ook met een onstuimige vrijpartij. Misschien wat extra handdoeken op de grond leg­gen zodat jullie lekker wild kunnen doen?

3. Verleid je partner met een striptease

Striptease kan heel spannend zijn, voor je partner én voor jou. In de regel geldt: hoe leuker jij het vindt om de ander te verwennen met een strip­tease, hoe hoger de staat van opwinding van je partner zal zijn. Want er is niets zo geil als een striptease die je vol overgave doet. Doe dus din­gen waar jij je comfortabel bij voelt en spannend vindt in positieve zin. Rustig aan je kleren uit­trekken, op schoot zitten en flink in zijn kruis of tussen haar benen rijden kan al super opwindend zijn. Doe eens een stapje naar achter. Belangrijk is namelijk dat je ook jouw partner (fysieke) ruim­te geeft om naar jou te kunnen verlangen, een beetje teasen mag. Doe je vaker striptease voor jouw partner, probeer dan iets nieuws of draag een nieuwe lingerie setje. Slagroom en chocoladesaus doen het altijd goed. En uitein­delijk merk je vanzelf dat jullie beiden zo geil zijn dat er geen houden meer aan is. De striptease is geslaagd!

4. De magie van een Erotische Massage

Een erotische massage is echt lekker en super op­windend, ook al ben je geen expert. Jouw partner ervaart een diep genot door jouw warme en tedere handen over haar of zijn lichaam te voelen. Het belangrijkste van de massage is namelijk niet wat je doet, maar de manier waarop. Creëer een romantische sfeer door kaarsen aan te steken, relaxte muziek op te zetten en lekker ruikende olie te gebruiken. Als je de tijd neemt en met langzame, ronde bewegingen hoofd en nek begint te masseren, via borst, rug en buik naar de schaamstreek afdaalt, dan zal jouw partner zich in de zevende hemel wanen zodra je met dezelfde tederheid en aandacht een heerlijke handjob geeft. In plaats van je handen kan je natuurlijk ook een massagestaaf gebruiken. Ook zo’n massager kan zorgen voor heerlijke sensuele prikkels.

5. Bondage en Blinddoeken voor extra spanning

Zijn jullie van de spannende spelletjes in bed, dan is bondage en het gebruik van blinddoeken een ideale manier om jouw partner lekker te verwennen. Probeer eens jouw partner helemaal gek te maken terwijl hij met handboeien vastzit en jij een blinddoek om hebt. Begin rustig aan en ga langzaamaan wilder tekeer, je zal de seksuele span­ning echt voelen. Heb je hier nog weinig ervaring in, dan is het wel goed om een aantal basisregels te kennen: hou het veilig en gebruik je gezond ver­stand. Maak afspraken met jouw partner over de rolverdeling en hoe ver je mag gaan. Spreek ook een woord af voor abort mission, hiermee geef je aan dat je direct wil stoppen omdat je je niet meer veilig of prettig voelt bij het spel. Zodra je dit hebt gedaan kan je helemaal los en maak je van jullie koude winteravond een superhete seksnacht.

Gerelateerde Producten:

Willie Dobbelstenen
Moonshake Pakket (Wand plus alle opzetstukken)
Willie Bondageset 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *