Ontdekken

Hoe kan je het beste pijpen? Lees onze 13x pijp technieken / tips!

Hoe moet je het beste pijpen is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. Omdat wij bij moeten vaak aan een verplichting denken, hebben we hierbij gelijk de eerste tip; Het beste kan je pijpen als je zelf helemaal ontspannen bent. Goed pijpen begint dus eigenlijk bij jezelf, maar er zijn zeker ook pijp technieken en tips om het je partner extra naar de zin te maken. We hebben hieronder 13 verschillende blowjob tips op een rijtje gezet. Zo heb je wat om uit te kiezen en kan je jouw pijproutine uitbreiden met verschillende variaties.

Tip #1: Teasing is pleasing

Het belangrijkste van goed pijpen is het opbouwen van het hoogtepunt. Dit begint eigenlijk al bij het voorspel. Ga dus niet direct op je doel af maar tease je partner om hem nog opgewondener te maken. Begin met kleren aan en trek steeds meer uit. Op deze manier bouw je de spanning op en voelt je partner dat je steeds dichter bij het doel (de penis pijpen) komt. Met dit voorspel warm je niet alleen je partner op, maar zeker ook jezelf.

Tip #2: Ga van boven naar beneden

Als de kleren uit zijn is weer het credo; niet te snel naar de penis toe. Als de man geheel naakt is, kan je hem kussen en likken over zijn hele lichaam. Geef hierbij extra aandacht aan andere erogene zones dan de penis. Denk hierbij aan de oren, tepels, dijen en bijvoorbeeld nek. Tease je partner op deze manier over zijn hele lichaam. Stop hierbij niet bij de penis, maar ga nog verder naar beneden en kus ook zijn benen. Op deze manier zet je je partner op het verkeerde been. Hij zal denken dat je begint met pijpen, maar stiekem negeer je de penis en tease je zijn benen.

Tip #3: Gebruik je tong

Een van de belangrijkste tips om goed te pijpen is dat je ook je tong gebruikt. Dit geldt zowel als je de penis in de mond hebt, als wanneer je de penis niet in de mond hebt. Heb je de penis in de mond kan je proberen je tong alsnog te bewegen en zodoende extra stimulatie teweegbrengen. Als de je de penis niet in je mond hebt, kan je deze van boven naar beneden likken. Natuurlijk kan je er hierbij ook voor kiezen om andere delen dan alleen de penis te likken.

Tip #4: Gebruik het hele pakket

En dat brengt ons gelijk bij de volgende pijptechniek. Gebruik het hele pakket. De penis bestaat namelijk niet alleen uit de staaf zelf. Bij het gebruiken van de tong door te likken kan je ook het scrotum meenemen. Dit heeft vaak een heel opwindend effect op mannen. Maar ook even focussen op de eikel, doet mannen kreunen van genot. Pak dus het hele pakket rondom de penis mee tijdens het pijpen van de penis.

Tip #5: Gebruik vocht

Om de ervaring van de man zo optimaal mogelijk te maken, is het belangrijk dat je veel vocht gebruikt. Uiteraard zit er van nature al speeksel in je mond, maar er zijn ook andere manieren om goed te pijpen met andere vochtige substanties. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel op waterbasis met een smaakje. Dit maakt het pijpen niet alleen soepeler, maar ook aangenamer met een door jou gekozen smaak. Maar je kunt er ook voor kiezen om een ijsblokje in je mond te nemen en daarna de penis te pijpen. Ditzelfde geldt na een slokje thee. Als je deze twee manieren met elkaar afwisselt zal je partner niet weten wat hij meemaakt.

Tip #6: Take it all

Veel mannen vinden het in de mond nemen van de gehele penis een hele opwindende gedachte. Belangrijk hierbij is dat je net zover gaat tot je het zelf fijn vindt. Het hangt namelijk ook af van de lengte van de penis of je hem wel of niet helemaal in je mond kan nemen. Een tip om de penis verder in de mond te nemen, is als het ware een slikbeweging maken. De tip is dus, probeer eens te deepthroaten. Maar wel tot zover jij het zelf fijn vindt.

Tip #7: Gebruik je handen

Goed pijpen doe je niet alleen met je mond. Ook het gebruiken van je handen kan een belangrijk onderdeel van een pijpbeurt zijn. Wissel bijvoorbeeld het pijpen af met het aftrekken van de penis. Maar ook als je de penis in je mond hebt kan je met je handen de penis extra stimuleren. Je kunt je handen natuurlijk ook gebruiken voor het stimuleren van erogene zones van hem zoals bijvoorbeeld de tepels.

Tip #8: Kijk hem aan

Dit is niet echt een pijptechniek, maar zeker wel een belangrijke tip om mee te nemen tijdens het pijpen. Door je partner aan te kijken zie je namelijk hoe hij geniet. Dit kan een extra opwindend gevoel bij jezelf teweegbrengen, waardoor je nog enthousiaster wordt tijdens het pijpen. Maar ook hij kan oogcontact met jou zoeken. Als hij ziet hoe jij van het pijpen geniet, zal dit ook voor hem een extra impuls zijn. Oogcontact is dus een belangrijke pijptip die we je mee kunnen geven.

Tip #9: Go Kinky

Bij de acht pijp tips die we tot nu toe hebben gegeven, hebben we het redelijk rustig gehouden. Bij deze tip maken we het wat stouter. Tijdens het pijpen kan je namelijk ook gebruik maken van verschillende BDSM artikelen. Gebruik bijvoorbeeld een blinddoek om het zicht van je partner weg te nemen. Door dit zintuig weg te nemen zullen de andere zintuigen, waaronder dus voelen, versterkt worden. Elke beweging die jij dan maakt zal hij dan ook intenser ervaren. Maar ook het vastbinden van zijn handen, kan extra opwindend zijn. Hierdoor moet hij zich volledig aan jou overgeven.

Tip #10: Verschillende standjes

Het eerste waar je bij goed leren pijpen aan denkt is waarschijnlijk de situatie waarbij de man op bed ligt en zijn partner op zijn of haar knieën voor hem zit. Het variëren van standjes kan ook het ervaren van de stimulatie verbeteren. Bijkomend voordeel van het gebruiken van verschillende standjes is, dat de gevende partner ook even de benen kan strekken tussendoor. Ander voordeel is dat man die gepijpt wordt bij bepaalde standjes ook zijn partner kan stimuleren. Makkelijkste voorbeeld hiervoor is natuurlijk het standje 69. Welke standjes je nog meer kunt gebruiken zie bij onze standjes van de week.

Tip #11: Gebruik sextoys

Goed pijpen hoeft niet altijd alleen met handen en mond te gebeuren. Jullie kunnen er ook voor kiezen om sextoys te gebruiken tijdens of voor de blowjob. Met een penispomp kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de erectie harder wordt. Deze harde erectie kan je dan weer behouden met behulp van een cockring. Maar ook het gebruik van bijvoorbeeld een masturbatiewand kan een absolute toevoeging zijn bij het leren pijpen. Door orale bevrediging af te wisselen met het gebruik van bijvoorbeeld een masturbatiewand, zal de man een ervaring beleven, zoals nooit tevoren. Genoeg mogelijkheden dus met sextoys bij een lekkere pijpbeurt.

Tip #12: Je partner is het toetje

Om het pijpen voor jezelf een stuk aangenamer te maken kan je je partner ook omtoveren in een eetgerecht of toetje. Zo kan de man dienen als levende dienblad met daarop allerlei lekker sushi. Je kunt de sushi dan heerlijk van hem af eten en dit afwisselen met het pijpen van de penis. Vergeet niet tussendoor ook de man een lekker hapje te geven. Een andere manier om je partner om te toveren, is een toetje van hem maken. Spuit slagroom rond de penis en leg er aardbeien op. Het pijpen van de man zal nog nooit zo lekker geweest zijn.

Tip #13: Pak je rol

Bij alle pijp tips die we hebben gegeven is het belangrijk om voor jezelf te bepalen in welke rol je kruipt. Ben je de strenge partner die alles zelf bepaalt of laat je je man ook zeggen wat je moet doen. Kruip je in de onderdanige of de dominante rol. En zo zijn er nog veel meer verschillende rollen waar je in kan kruipen bij het pijpen van de man. Belangrijk hierbij is dat je niet altijd dezelfde rol aanneemt maar ook dit afwisselt per keer dat je de man pijpt. Zo houd je het ook gevarieerd en afwisselend.

Welke pijptechniek pas je het liefste toe?

Tot zover alle pijptechnieken en -tips op een rijtje. Zijn er alle bepaalde technieken die jij zelf bij je partner hebt geprobeerd? Of is er een bepaalde tip waar je binnenkort mee aan de slag gaat? Welke tips je ook gaat gebruiken, houdt altijd in je achterhoofd dat pijpen het lekkerste is als jullie er allebei van genieten. Als dat het geval is gaat een spannende avond helemaal goed komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *