Ontdekken

Seks in de Badkamer? 5x Tips voor de beste badkamerseks

Badkamerseks, voor velen is het een spannende fantasie… En toch is het tegelijkertijd vaak een hoge drempel om te nemen. Want hoe begin je er nou aan, wat zijn de beste standjes en wat is de beste plek? Met een goed stappenplan kan deze fantasie voor iedereen werkelijkheid worden. Daarom hieronder vijf tips voor de beste badkamerseks.

Tip #1: Prep je badkamer

Je stelt jouw persoonlijke hygiëne voorop, maar als het aankomt op hygiëne in de badkamer, moeten we je toch écht even wakker schudden! Want wie heeft zin om met zijn of haar neusvleugels boven een verstopt afvalputje te hangen of bovenop een aangekoekt toilet te worden gestationeerd voor een lekker potje seks? Daarom met stip op 1: prep je badkamer tot in de puntjes voor de schoonste en lekkerste verwennerij. En dat betekent niet dat alles brandschoon is, maar ook alle potjes en flesjes zijn opgeborgen. Des te meer ruimte is er om elkaar overal tegenaan te duwen.

Tip #2: Neem de tijd

Haastige spoed is zelden goed, maar in het geval van de badkamer kan dit ook flink gevaarlijk zijn. Zorg er daarom voor dat je elkaar niet overhaast tegen de gladde badkamermuur aanduwt of te snel van standje verwisselt, want met die gladde badkamersteentjes is een ongelukje al gauw gebeurd. Rustig aandoen is overigens verre van erg: verdrink vooral niet in de warme douchestralen, maar juist in de intensiteit van je stomende badkamersessie. En wil je écht onbezorgd genieten? Leg dan voor de zekerheid nog een paar handdoeken op de grond voor extra grip.

Tip #3: Haal alles uit de (badkamer) kast

Scrubhandschoentjes, de douchekop of doucheolie: haal alles uit de kast om jouw partner gek te maken! Een stomende vrijpartij onder de douche is geen dagelijkse kost, dus des te meer redenen om elk handvat die de temperatuur doet stijgen aan te grijpen. Zeep je partner in (niet met de hand, maar body-to-body natuurlijk!), gebruik de douchekop om elkaars delen nog eens extra te stimuleren en maak het af met één van de vele waterdichte seksspeeltjes die tegenwoordig op de markt zijn (kijk bijvoorbeeld eens op Willie.nl). Niks is gek en alles mag!

Tip #4: Probeer verschillende standjes uit

Mochten de warme douchestralen je gaan vervelen, wissel dan door naar de (uiteraard schone) toiletpot. De hoogte hiervan is meestal perfect om je vent op te stationeren en helemaal los te gaan! Niets is leuker dan elkaar ontdekken, beperk je daarom niet tot fijne badkameraccessoires maar ontdek ook welke standjes voor jullie werken. Van het toilet tot de gootsteen of de rand van het bad: de ondergrond is in de meeste van de gevallen massief en kan dus wel tegen een (harde) stoot.

Tip #5: Geef niet op

Seks onder de douche kan in het begin wat onwennig zijn: van vacuüm tussen jouw én zijn deel, overal zeep (inclusief dáár) en onwennige posities. Vergeet niet dat oefening kunst baart, dus met een beetje teamwork trotseer je zo de moeilijkste hoeken in de meest lenige standjes. En anders hebben jullie samen sowieso een hilarisch avontuurtje beleefd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *