Standje van de Week

Standje van de Week: De Pin

Zijn jullie deze week weer klaar voor een uitdagend en ingewikkeld standje? Dan is de pin zéker iets voor jullie. En denk je bij het woord ingewikkeld aan moeilijk. In dit geval betekent het letterlijk dat jullie in elkaar gewikkeld zijn. Klinkt romantisch toch? Naast de romantiek staat bij dit standje ook de diepe penetratie centraal. Dubbel genieten dus.

Het standje

Allereerst gaat de man op zijn zij liggen. Vervolgens vouwt de vrouw zich om zijn benen heen, waarbij haar vagina uiteraard in de buurt van zijn penis komt. De vrouw klemt haar benen om de bovenbenen van de man. Haar armen kan ze eventueel om de onderbenen van de man heen klemmen. Als beide partners goed gepositioneerd zijn, kan de man beginnen met penetreren. Doordat de vrouw zichzelf zo heeft opgevouwen, zal de g-spot intens gestimuleerd worden. Tip: Heb je een voeten fetish? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om de man aan zijn tenen te stimuleren.

De Pin met sextoys

Omdat het standje letterlijk ingewikkeld is, raden we ook hierbij weer een beetje glijmiddel op waterbasis aan. Mochten jullie van anale stimulatie houden, kan je bij dit standje ook optimaal de anus van de vrouw stimuleren met bijvoorbeeld een buttplug of anaal vibrator. Een wat veiligere optie is het strelen van de partner met bijvoorbeeld een kietelaar. Geniet ervan!

Gerelateerde producten:

Willie Toys Glijmiddel
Buigzame Anale Rammelaar
Struisvogelveren Kietelaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *