Algemeen

Met deze erotische spelletjes gaan humor en seks zéker samen

Humor en seks kunnen absoluut samen gaan, daar zijn wij bij Willie.nl van overtuigd. We hebben dan ook een Fun en Gadgets pagina waar je allerlei spelletjes vindt. Met deze erotische spelletjes kan jij je grenzen verleggen met je partner. Houd je van experimenteren? Dan is een erotisch spelletje zeker iets voor jou! Met een sexy bord-,  dobbel- of kaartspel, maken jullie er zeker een hete avond van! Hieronder vind je de 5 meest verkochte seksspellen:

1. Ultiem Verlangen Classic edition

Dit bordspel is een absolute aanrader voor stellen die hun relatie graag speels, intiem en uitdagend willen houden. Het spel brengt je dichter bij elkaar. Van tevoren schijven jullie allebei jullie ultiem verlangen op. Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten proberen jullie zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultiem verlangen van de winnaar in vervulling gaat.

2. Truth or Dare kaartspel

Het Truth or Dare kaartspel is ondeugend en gewaagd. Het spel bestaat uit 69 vragen en 69 uitdagende opdrachten. Deze staan garant voor een hilarische en hete avond. Een kleine greep uit de vragen en opdrachten:

  • Wat is jouw ondeugendste fantasie?
  • Trek sexy lingerie of ondergoed aan en show dat op sensuele wijze

3. Hart vol Kamasutra

Hart vol Kamasutra is een leuke uitdaging voor jou en je partner! Het spel bevat 69 uitdagende standjes voor hartstochtelijke momenten. Neem met het pincet een rolletje uit het hart en ga de uitdaging met elkaar aan. Wordt het de godinnenrit, het liefdesschuitje of de overspoeling? Één ding is zeker, met hart vol kamasutra beleef je plezier en intimiteit met elkaar.

4. FuckMe opdrachten spel

Het FuckMe opdrachtenspel is een spannend spel voor extra veel plezier in de slaapkamer. Met dit spel kunnen jullie samen nieuwe standjes ontdekken die onwijs lekker zijn! Met de meegeleverde attributen vergroot je het genot meer. In de speldoos zit een cockring, een vibrerende cockring en erotische dobbelstenen.

5. Willie Toys Dobbelstenen

De Willie Dobbelstenen zullen jullie het huis en elkaar opnieuw ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tepel kussen in de keuken? Ooit al eens over nagedacht? Met de Willie dobbelstenen bepaalt het lot, wat jullie waar gaan doen met welk lichaamsdeel. Er zit zelfs een joker in, waarbij je zelf het lichaamsdeel van je partner mag kiezen. Succes en lol gegarandeerd. 

Win een erotisch seks spel naar keuze!

Zin om zelf de grenzen te verleggen? De komende twee weken kun je kans maken op een van deze 5 seksspellen! De winactie kun je vinden op onze socials. Reageer op de post op Facebook of Instagram en je maakt automatisch. Heb je het liever morgen al in huis? Dan kan je deze natuurlijk ook gewoon bestellen op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *