Standje van de Week

Standje van de Week: De Adelaar

Het standje van deze week is al een keer voorbij gekomen als onderdeel van de coronastandjes. Toch hebben we deze toen niet heel erg goed belicht, omdat het standje niet corona proof was. Maar omdat de regels inmiddels versoepeld zijn je weer een vaste bedpartner mag hebben, pakken we hem er deze week weer bij. Het grote verschil, deze week gaan we het standje wel uitgebreid bespreken. Inclusief trics en (toy)tips. Het standje waar we het over hebben is: De Adelaar.

Het standje

Het standje is een variant op de missionaris, met als verschil dat de vrouw haar benen optrekt en de man plat op haar gaat liggen. De vrouw gaat dan ook plat op bed liggen met haar benen opgetrokken. De man gaat vervolgens op haar liggen en brengt zijn penis in. Dit laatste gaat heel eenvoudig door de positie waarin de vrouw zich heeft geplaatst. Vervolgens gaan beide partners met de borsten tegen elkaar aan liggen en omhelzen elkaar. De man beweegt vervolgens op en neer om haar te penetreren. De vrouw kan dit versterken door haar heupen heen en weer te bewegen. Jullie kunnen bij dit standje heerlijk in elkaar opgaan door elkaar te knuffelen en te zoenen.

De Adelaar met Sextoys

Ook bij de Adelaar raden wij aan om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Omdat jullie zo innig in elkaar liggen bij het standje, ligt het voor de hand om elkaar te strelen. Om deze strelingen nog intenser te maken kunnen jullie hierbij een kietelaar gebruiken. Behalve strelen kunnen de vrouw, de man natuurlijk ook masseren. Dit kan zij doen met haar handen, maar natuurlijk ook met een massagestaaf. Op deze manier kan de man, geheel ontspannen tot een orgasme komen. Hoe lekker is dat?

Gerelateerde producten:

Willie Glijmiddel
Veren Kietelaar
Willie Toys My Magic Vibes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *