Ontdekken

Gebruik samen een Seksspeeltje tijdens je Vakantie

Wat ons betreft is de zomer nu echt begonnen. Alle scholen hebben vakantie en iedereen trekt er weer op uit om van het heerlijke weer te genieten. Of dit nou in Nederland of in het buitenland is, je kunt de vakantie zo spannend maken als je zelf wilt. Daarbij kan je denken aan een berg beklimmen of een jetski huren. Maar wij denken bij een spannende vakantie meer aan het gebruik van een seksspeeltje. Door het gebruik van een seksspeeltje kan je de spanning gedurende de vakantie opvoeren. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Spanning op de Hotelkamer

Op vakantie gaan betekent automatisch dat je meer seks hebt toch? Het is algemeen bekend dat, zodra stellen een hotelkamer betreden het libido omhoog schiet. Deze stijging van het libido kunnen jullie dan heerlijk consumeren door seks met elkaar te hebben. Maar zo’n andere omgeving is ook de uitgelezen mogelijkheid om eens met elkaar te gaan experimenteren. Hebben jullie wel eens over bondage nagedacht bijvoorbeeld? Met de bondageset van Willie toys, neem je een totaalpakket aan bondage artikelen mee op vakantie. De artikelen zijn ideaal om voor het eerst met bondage in aanraking te komen. Het pakket is compact, waardoor het weinig ruimte in je koffer inneemt.

Vibrerende Stadstour

Bij een vakantie hoort vaak ook een bezoekje aan een plaatselijk dorpje of stad. Romantisch slenteren en mooie gebouwen bezichtigen, maar natuurlijk ook lekker shoppen. Ook dit kunnen jullie nóg leuker maken dan het is. Met de We-Vibe Moxie kan de vrouw haar slipje namelijk omtoveren in en vibrerend slipje. Maak de mini vibrator simpelweg vast aan je slipje met de klip. Vervolgens kan zij de afstandsbediening aan haar partner geven. Hij of zij kan dan de We-Vibe Moxie bedienen en zo de partner stimuleren op de meest onschuldige plekke in de stad. Niemand weet wat jullie aan het doen zijn, alleen jullie twee. Hoe spannend is dat?

Met elkaar spelen in een ander land

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat een van de partners op vakantie gaat en de ander achterblijft in Nederland. Normaal gesproken zijn dit, zeker voor de thuisblijver, saaie weken waarbij de dagen worden afgeteld. Met behulp van de We-Connect app, kan je nu echter ook met elkaar spelen als er en paar honderd kilometer tussen jullie in zit. De We-Vibe Gala is bijvoorbeeld een clitoris vibrator die met de app bedient kan worden aan de andere kant van de wereld. Maar ook de We-Vibe Ditto heeft de mogelijkheid van besturing via de app. Voor iedereen is er dus wel een sextoy te vinden waarmee de partner op afstand bevredigd kan worden. Zo is zelfs thuisblijven, niet meer saai!

Gerelateerde producten:

Willie Toys Bondageset
We-Vibe Moxie
We-Vibe Ditto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *