Ontdekken

Snail Vibe Review: 3 Vrouwen over deze Innovatieve Vibrator

De Snail Vibe is een vibrator die de prijs voor de meest innovatieve sextoy van de Xbiz awards heeft gewonnen. Benieuwd wat je er allemaal mee kan? Sextoy reviewers Tess Tesst, Jamy Joy en Claudia hebben de Snail Vibe al geprobeerd en delen graag alle ins en outs met je. Hoe werkt het? Hoe hebben zij het ervaren? Is het een aanrader? Op alle deze vragen vind je de antwoorden. Liever de review van de dames bekijken? Bekijk dan hieronder de video.

1. Snail Vibe Vorm

De eerste keer dat de dames hem zagen, vroegen zij zich af “wat is dit, wat moet je ermee, hoe werkt dit”. De naam Snail Vibe heeft niets te maken met slakken, slakkenslijm of crèmepjes. De Snail Vibe dankt zijn naam aan de vorm, die lijkt op een slak. En laat deze vorm nou net het unique selling point van dit product zijn. Claudia vindt het zwaar terecht dat de vibrator een prijs heeft gewonnen. Hij zit er innovatief uit, er is geen vibrator op de markt die zo’n vorm heeft.

Jamy Joy is erg te spreken over de doos. Deze geeft al helemaal een uitleg over hoe het product werkt. En als je hem uitpakt, heb je een heel mooi hoesje. Heel mooi vormgegeven en een goede bescherming voor het product. In de beschermhoes zit de Snail Vibe zelf, een uitgebreide gebruiksaanwijzing en een oplaadkabeltje. Want de Snail Vibe is oplaadbaar, dus je hebt nooit batterijen nodig. Je plugt hem in, je laadt hem op en dan heb je urenlang plezier.

2. Hoe werkt de Snail Vibe

Als je de Snail Vibe als vibrator gebruikt, kun je het rollende gedeelte vasthouden en alleen de g-spot stimuleren. Gebruik je de Snail Vibe als duo vibrator laat je het rollende gedeelte los om de clitoris en g-spot tegelijkertijd optimaal te stimuleren. Dan beweegt het rollende gedeelte mee tegen je clitoris terwijl je aan de binnenkant gestimuleerd wordt door de staaf. Je brengt het voorste gedeelte van de vibrator in. Hierbij blijft het ronde gedeelte altijd op de clitoris zitten omdat deze met de bewegingen mee rolt.

Tess zegt hierover; over het algemeen met duo vibrators is het zo, dat zodra je ermee gaat bewegen de clitorisstimulatie dan wegvalt en dit is juist het gene waar Tess het meest van geniet. Dat doet deze Snail Vibe dus de hele tijd en is wat Tess betreft een groot pluspunt.

3. Vibratiemogelijkheden van de Snail Vibe

De Snail Vibe heeft twee verschillende motoren die zorgen voor stimulatie. Het gedeelte dat in de vagina wordt gebracht trilt hierdoor los van het gedeelte dat de clitoris stimuleert. Hiervoor heb je twee setjes met knopjes. Iedere set heeft een knop voor de vibratiepatronen en een knop voor de vibratiesnelheden. Het leuke van de vibratiesnelheden is dat je deze per patroon aan kunt passen.

De vibrator is voorzien van vijf verschillende vibratiepatronen en vijf verschillende vibratiesnelheden. Hierbij onderscheidt de Snail Vibe zich omdat de vibraties van de g-spot motor over de gehele lengte te voelen zijn. Dit in tegenstelling tot andere vibrators waarbij alleen de top vibreert.

De motoren zijn super intens en krachtig. Maar voor zulke krachtige motoren en trillingen maakt de Snail Vibe weinig geluid. Om de motor aan te zetten, houd je de knopjes even ingedrukt. Ditzelfde geldt voor het uitzetten. In totaal is de vibrator 24 centimeter, maar je kunt hem tot 14 centimeter inbrengen. 

4. Snail Vibe Tips na Gebruik

De Snail Vibe is volledige gemaakt van lichaamsveilig siliconen. Je kan er daarom ook glijmiddel op waterbasis bij gebruiken. Omdat er gebruik is gemaakt van één stuk silliconen, is de vibrator eenvoudig schoon te maken. Hiervoor kan je gewoon water en zeep gebruiken of een toycleaner.

De toy is op te laden met een kabeltje, die te bevestigen is bij een punt onder de bedieningsknopjes. Dit punt is volledig afgesloten met siliconen wat ervoor zorgt dat de vibrator volledig waterdicht is. Je zou hem dus ook in bad of onder de douche kunnen gebruiken.

5. Snail Vibe Oordeel

Claudia: Hij trilt echt superhard, ik vind de patronen fijn, de trillingen fijn. De clitorisstimulator blijft echt goed op je clitoris zitten. De vibrator is heel flexibel en soepel. Het enige ding is dat het staafgedeelte een beetje hard is. Dat had wat flexibeler mogen zijn of in ieder geval meer gebogen.

Jamy Joy: Ik ben heel enthausiast! Je merkt echt dat de trillingen diep doorwerken in het lichaam. Ik vind de rollende clitorisstimulator ook echt heel fijn. Het werkt gewoon! Daarnaast heb je dus drie verschillende toys in één en een hele aparte, want zoiets bestaat nog niet.

Tess Tesst: Het is een vrij rechte vibrator, dus die is niet speciaal geschikt voor je g-spot, maar bij mijn g-spot deed hij het wel. Deze Snail Vibe vind ik heel erg leuk en ik ben heel erg blij dat hij in Nederland te koop is! Het was echt de moeite waard, dus wat mij betreft is dit echt een aanrader als je houdt van goede diepe en krachtige vibraties.

Alle drie de dames zijn dus zeer enthousiast over de Snail Vibe. Ben jij, na het lezen van dit blog of bekijken van de video, nou ook enthousiast geworden over de Snail Vibe? De Snail Vibe is exclusief verkrijgbaar bij Willie.nl. Heb je vragen over de Snail Vibe, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *