Ontdekken

One night stand sex? 8x Tips voor de beste One Night Stand

Een one night stand, heb jij er wel eens een gehad? Of heb je er wel eens over nagedacht? De kwaliteit van een one night stand hangt niet alleen af van de sex, maar zeker ook van hoe je ermee omgaat. Een geslaagde one night stand blijft, hoe logisch dat ook klinkt, bijvoorbeeld altijd bij 1 nacht. Maar ook geen contact hebben is een van de redenen om een one night stand goed te laten verlopen. Voor een goede one night stand zijn er dus een aantal zaken om rekening mee te houden. Daarom hebben we 8 tips / regels voor een one night stand op een rijtje gezet.

Tip #1: Wees Voorbereid

Je kunt een one night stand regelen met behulp van een datingapp, maar een one night stand kan ook uit de lucht komen vallen tijdens een stapavond. De beste tip die we dan ook kunnen geven, is dat je altijd voorbereid op pad moet gaan. Zorg dat de intieme zones goed bijgewerkt zijn. Draag mooi ondergoed, dat niet versleten is. En spuit een lekker luchtje op. Of je nou een one night stand hebt afgesproken of dat het spontaan gebeurt. Met deze drie actiepunten, kan je sowieso niet de mist ingaan.

Tip #2: Neem een Douche

Er zijn twee opties bij een one night stand; of je begint de avond bij je date thuis of je pikt hem of haar op tijdens het uitgaan. In beide gevallen is het aan te raden om een douche te nemen. In het geval van een date thuis, zorg je dat je gedoucht bent voordat je naar de date toegaat of je dat ontvangt. Ontmoet je je date tijdens het stappen en gaan jullie naar een van jullie huizen. Begin dan ook daar onder de douche. Dit is het noodzakelijke met het aangename combineren. Aan de ene kant geldt deze douchesessie als opwarmertje en voorspel, aan de andere kant zorgt het ervoor dat jullie beide schoon zijn als jullie overgaan tot de echte actie.

Lees ook: Sex onder de douche? 9x tips voor de beste sex in de douche

Tip #3: Houd het bij één Nacht

Het zit al in de naam, one night stand, dus als je puur voor de one night stand gaat. Houd het dan ook bij die ene nacht. Het gaat hierbij puur om de sex, dus ga ook geen diepzinnige gesprekken houden. In dit geval is het juist goed om het oppervlakkig te houden. Nummers uitwisselen (vooraf of achteraf) kan natuurlijk altijd, maar houd het hier bij een berichtje als bedankje. Was je toch onder de indruk van de one night stand nacht? Het is natuurlijk altijd mogelijk om jullie avonturen te verlengen. Houd er hierbij wel rekening mee dat de ander hier wellicht niet op zit te wachten. Maar niet geschoten is altijd mis natuurlijk!

Tip #4: Zonder eten de Deur uit

Belangrijke regel bij een one night stand is dat je zonder eten de deur uitgaat. Zowel ’s avonds als ’s ochtends is het niet de bedoeling dat je bij je date gaat eten. Dit zorgt ervoor dat je dat rekening met jou moet gaan houden waar hij of zij misschien helemaal niet op zit te wachten. En wat betreft het ontbijt; het is een one “night” stand en daar hoort dus geen morning bij. Als jullie gedaan hebben waar jullie voor kwamen is het dus de bedoeling dat je er snel weer vandoor gaat. Zonder dat je de ander hierbij niet respecteert.

Tip #5: Gebruik een Rubbertje

Waarschijnlijk zat je er al op te wachten, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; gebruik een rubbertje. Oftewel een condoom. Zeker als het gaat om een date met een persoon die je helemaal nog niet zo goed kent is het heel belangrijk om een condoom te gebruiken. En zoals hier al vaker benoemd, kan het zo zijn dat een one night stand spontaan ontstaat. Zorg er dan ook altijd voor dat je een condoom bij je hebt en hierbij niet afhankelijk bent van de date waar je een one night stand mee gaat hebben. Safe sex is better sex!

Tip #6: Voel je niet Schuldig

Dit brengt ons direct bij de volgende tip. Als je een one night stand hebt gehad, hoef je je niet schuldig te voelen. Dit geldt zowel naar je date toe als naar jezelf. Als het goed is heb je duidelijk met je date besproken dat jullie het bij die ene keer gaan houden. Dus je hoeft hierbij geen verantwoording af te leggen. Maar ook naar jezelf hoef je je niet schuldig te voelen dat je eventueel met jan en alleman het bed in duikt. Sex is lekker, sex is gezond, dus waarom zou het er niet van nemen zolang het nog kan.

Tip #7: Kies een Onbekende

Een one night stand met een bekende kan in de toekomst tot ongemakkelijke situaties leiden. Kies bij voorkeur dus voor iemand die je niet kent en waarmee je nog geen emotionele band hebt. Een vriendschappelijke relatie kan namelijk onder druk komen te staan wanneer jullie een one night stand hebben gehad. Wellicht wilt een van de twee meer dan de ander en ontstaat er een probleem dat jullie nooit meer op kunnen lossen. Pik daarom een date op via een datingapp of gewoon tijdens het uitgaan en ga er met een onbekende helemaal voor. Belangrijk hierbij is wel dat je tip 5 gebruikt (oftewel een rubbertje). Toch liever een one night stand (of meer) met een vriend of vriendin? Lees dan eens hoe je een goede friends with benefits relatie aanpakt.

Lees ook: Friends with Benefits regels? 10x Handige tips!

Tip #8: Respecteer Elkaar

Van een one night stand profiteren jullie allebei, door een spannende en opwindende avond te hebben. Waarbij jullie als het goed is allebei aan jullie trekken komen. Zorg er dan ook voor dat jullie altijd respect voor elkaar blijven hebben. Maak dan ook niet stiekem flimpjes die je aan je vrienden of vriendinnen wilt laten zien, dit kan alleen maar uit de hand lopen. Mocht de one night stand niet de ervaring zijn geweest waarop je had gehoopt, ga hier dan ook niet over roddelen. Houdt het voor jezelf en neem eventuele ervaringen mee naar je volgende one night stand. Respect siert nou eenmaal de mens.

Welke tip je ook gebruikt, zorg er bij een one night stand altijd voor dat je elkaar respecteert en het veilig doet. Als je in ieder geval met deze twee tips rekening houdt, komt het helemaal goed met de one night stand. Natuurlijk is het nog beter als je alle tips ter harte neemt, maar voel je vooral niet verplicht. Have Fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *