Ontdekken

Sex in de auto? 7x Tips voor de beste auto sex

Sex op spannende plekken is iets wat voor ieder stel opwindend kan zijn. Een van de plekken die zorgt voor extra spanning is sex in de auto. Plat gezegd is neuken in de auto snel geregeld als je een auto in de buurt hebt. Maar om lekkere auto sex te hebben, is het belangrijk dat jullie niet betrapt worden. Daarom is het belangrijk om toch met een aantal zaken rekening te houden. Lees onderstaande tips en je kunt binnenkort zorgeloos sex in de auto hebben.

Tip #1: Zorg voor een schone auto

Of je nou auto sex met je vaste partner hebt of met iemand die je wat minder goed kent; het is altijd belangrijk dat de auto opgeruimd en schoon is. Bereid je auto dan ook voor zoals je je slaapkamer zou voorbereiden. Ruim alle los slingerende artikelen op en stofzuig de auto even voordat jullie sex in de auto gaan hebben. Op deze manier zorg je ervoor dat je sex partner in een gespreid autootje terecht komt en helemaal ontspannen zijn of haar gang kan gaan.

Tip #2: Zoek de juiste parkeerplaats

Nu de auto schoon en opgeruimd is kunnen jullie een locatie gaan zoeken. Een parkeerplaats ligt natuurlijk voor de hand. Maar hierbij is het wel belangrijk dat het een afgelegen parkeerplaats is. Je wilt natuurlijk niet dat er iedere minuut iemand voorbij komt rijden of wandelen. Hebben jullie een geschikte locatie gevonden?

Dan is het ook belangrijk om op nog een aantal punten te letten. Zet de auto bijvoorbeeld op de handrem. Op deze manier weet je zeker dat de auto niet raat rollen terwijl jullie lekker bezig zijn met neuken in de auto. Mocht de handrem er onverhoopt toch afschieten, is het belangrijk dat je niet op een helling staat. Hierdoor zal de auto minder hard gaan rollen.

Tip #3: Doe het laat op de avond

Op klaarlichte dag sex in de auto hebben? Dat is in meerdere opzichten een slecht idee. Allereerst is de kans groter dat er mensen langslopen. Overdag zijn er immers meer mensen op straat dan ’s avonds of ’s nachts. Maar bij daglicht auto sex hebben is ook minder romantisch. Naast de romantiek zorgt het donker er ook voor dat je de sex in de auto intenser beleeft. In het donker is het zicht minder, waardoor je overige zintuigen extra gevoelig worden.

Tip #4: Autochecklist

Waar we het net over de parkeerplaats hebben gehad en de belangrijkste tip daarbij (namelijk de handrem). Zijn er nog een aantal tips & tricks waar je rekening mee kunt houden als je met sex in de auto gaat beginnen. Misschien klinkt het logisch, maar zet je motor uit. Hoe minder geluid, hoe minder je opvalt.

Doe de lichten van de auto uit; zowel de lampjes binnen in de auto als de koplampen. Ook hier geldt weer dat je hierdoor minder opvalt. Wat er ook voor zorgt dat je minder opvalt is de ramen en deuren goed te sluiten. Logischerwijs zorgt dit ervoor dat het geluid tijdens de auto sex minder goed hoorbaar is voor de buitenwereld. Als laatste tip geven we je mee dat je je buitenspiegels naar binnen klapt. Hierdoor kunnen voorbijgangers moeilijker naar binnen kijken.

Tip #5: Zorg voor comfort

Eerlijk is eerlijk, sex in de auto is natuurlijk niet zo comfortabel als thuis in bed. Daarom is het belangrijk dat jullie het je zo comfortabel mogelijk maken. Kiezen jullie ervoor om het op de (bij)rijdersstoel te doen, schuif deze dan helemaal naar achteren. Ook de rugleuning klappen je helemaal naar achteren om zo optimaal mogelijk te kunnen liggen.

Een andere manier om sex in de auto te hebben is door de achterbank dicht te klappen. Hierdoor betrek je de achterbak bij de achterbank en creëer je extra veel ruimte. Wellicht heb je een matras in de maat van je achterbak liggen die je hier vervolgens op kunt leggen. Zo heb je het comfort van een bed en de spanning van een auto.

Tip #6: Kies het juiste standje

Met de vorige tip kan je het nog zo comfortabel maken in je auto, het is nog altijd een kleinere ruimte dan je slaapkamer. Daarom is het ook belangrijk om het juiste standje te kiezen. Een standje waarbij jullie moeten staan is logischerwijs niet een verstandig standje om te kiezen. Als jullie sex op de (bij)rijdersstoel van de auto hebben, is het cowgirl/boy standje ideaal. De onderste partner kan hier plaats nemen op de stoel. Hierna kruipt zijn of haar partner bovenop en kan het “rijden” beginnen.

Mochten jullie ervoor kiezen om de achterbanken dicht te klappen en sex te hebben op de achterba(n)k, zijn er meerdere standjes te kiezen. Lepeltje lepeltje is hier een goed voorbeeld van. Omdat dit een standje is waarbij de benen licht gebogen zijn. Hierdoor hebben jullie minder ruimte nodig. Maar ook het missionaris standje is mogelijk als jullie de achterbak bij de sex in de auto betrekken.

Tip #7: Voorspel is key

Zoals we al vaker hebben benoemd is auto sex niet de meest comfortabele sex die er is. De spanning maakt echter een hoop goed. Omdat de sex zelf wellicht wat ongemakkelijk kan zijn, door de vreemde houdingen die je aan moet nemen, is het zeer belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan het voorspel. Je partner vingeren of aftrekken in de auto is namelijk een stuk makkelijker dan de daadwerkelijke penetratie. Ook pijpen of beffen is met de juiste houding goed uit te voeren als de stoelen volledig naar achteren zijn geschoven.

Een ander onderdeel van het voorspel is het erbij betrekken van een sextoy. Door de sextoy hoef je zelf minder te bewegen maar kan je je partner toch tot heerlijke hoogtepunten brengen. Een masturbator is bij een man bijvoorbeeld makkelijker te gebruiken dan een lichaam van je partner. En zo is het ook met een vibrator bij de vrouw. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat jullie beide genieten van een spannend potje auto sex.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en ben je er helemaal klaar voor om binnenkort heerlijke sex in de auto te hebben. Er is nog een kleine notitie die we je niet willen onthouden. Sex op een openbare plek is wel strafbaar, dus let vooral goed op dat er écht geen pottenkijkers zijn. Maar laten we eerlijk zijn; dat het strafbaar is maakt het weer extra spannend, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *