Standje van de Week

Standje van de Week: De Waterval

Je bent het ondertussen wel van ons gewend; Nieuwe week, nieuw standje. Deze week is het weer tijd voor een standje waarbij veel de lenigheid van de vrouw en de kracht van de man wordt gevraagd. Het standje de waterval, dankt haar naam aan het feit dat de haren van de vrouw als het ware een waterval vormt. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Dat leggen we je hieronder in geuren en kleuren uit.

Het Standje

Om de zogenaamde waterval met de haren van de vrouw te kunnen creëren is een goede voorbereiding een vereiste. De man gaat op een kruk of stoel zitten waardoor er genoeg ruimte is voor de vrouw om op zijn schoot te gaan zitten. De vrouw gaat vervolgens zo dicht mogelijk tegen hem aan op zijn schoot zitten. Tegelijkertijd brengt hij de penis in. De vrouw vouwt vervolgens haar benen op de man zijn rug heen. Tegelijkertijd gaat zij plaat met haar rug op zijn bovenbenen zitten. Als laatste laat zij haar hoofd zakken, waardoor haar (lange) haren de grond raken. Tip: Jullie kunnen elkaars armen vasthouden voor extra balans.

De Waterval met Sextoys

Omdat het bij dit standje moeilijker is om op en neer te bewegen, raden wij deze week zéker het glijmiddel op waterbasis aan. Voor extra ondersteuning van de vrouw is het ook handig om een bondagelint te gebruiken. Deze kan dienen ter ondersteuning van het hoofd, het bovenlichaam en/of de voeten. Omdat de vrouw op haar rug en dichtbij het lichaam van de man ligt, kan de clitoris van de vrouw ook gestimuleerd worden. De beste manier om dit te doen is natuurlijk met een Womanizer. Op deze manier wordt de vrouw dubbel gestimuleerd en kan zij tot heerlijke orgasmes komen.

Gerelateerde producten:

Willie Bondagelint
Womanizer Premium
Willie Glijmiddel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *