Ontdekken

Tepelorgasme krijgen? 6x tips voor een Orgasme door Tepelstimulatie

Je kunt het lichaam op meerdere manieren stimuleren om tot een orgasme te komen. Je kunt hierbij denken aan de gangbare erogene zones, zoals de penis, de p-spot, de clitoris en de g-spot. Maar je kan ook nieuwe manieren van stimulatie proberen. Nieuwe manieren van stimulatie betekent namelijk ook dat je het orgasme op een andere manier zult beleven. Een van deze manieren, waar niet vaak bij stil wordt gestaan is het tepelorgasme of het nipplegasm. Oftewel, tot een orgasme komen door tepelstimulatie. We geven je 6 tips om tot een heerlijk tepelorgasme met komen.

Tip #1: Geloof erin

Wij kunnen je in dit blog nog zoveel tips geven over het tepelorgasme, als je er niet in gelooft hoef je er niet aan te beginnen. En erin geloven is ervoor openstaan. Een tepelorgasme moet uit jezelf komen, waarbij je de tepelstimulatie door je hele lichaam moet voelen. Als je zelf je tepels stimuleert is het dan ook belangrijk om je volledig te ontspannen. Worden de tepels gestimuleerd door je partner, is het overgeven aan hem of haar weer belangrijk. Je zult merken dat hoe meer ervaring je met tepelstimulatie hebt, hoe makkelijker het is erin te gaan geloven.

Tip #2: Heb geduld

Een van de redenen waarom mensen niet geloven in het tepelorgasme is om dat het komen tot een tepelorgasme langer duurt dan een “normaal” orgasme. Als je de vorige tip ter harte hebt genomen is het dus ook belangrijk om geduld te hebben. Het voordeel van het hebben van geduld is dat als het tepelorgasme er uiteindelijk is, deze zeer intens zal voelen. Het is dus zeker de moeite waard om het stimuleren van de tepel langdurig te ondergaan. Varieer hierbij tussen de twee tepels of stimuleer beide tepels tegelijkertijd. Dit zorgt voor afwisseling en nieuwe prikkels die bijdragen aan het orgasme.

Tip #3: Geef aandacht aan de gehele borst

Ondanks dat we het hier over het tepelorgasme hebben is het ook belangrijk om de gehele borst te stimuleren. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Het gedeelte om de tepel is namelijk ook gevoelig, zeker als je hierbij een klein stukje van de tepel meeneemt. Deze manier van teasen heeft ook weer een positief effect op het niveau van opwinding. Deze tip is met name van toepassing op stellen die elkaars tepels of borsten stimuleren. Omdat de bewegingen hierbij onverwacht zijn, zal de opwinding nog hoger zijn.

Tip #4: Stimuleer op meerdere manieren

Tot nu toe hebben we vooral verteld hoe je tot een tepelorgasme kunt komen. Maar (nog) niet over hoe je de tepel kunt stimuleren. De meest eenvoudigste manier om de tepel te stimuleren is het strelen met behulp van handen en vingers. Je kunt er echter ook voor kiezen om de tepel te stimuleren met de tong.

Maar ook de tepel stimuleren met een sextoy is een echte aanrader. Met behulp van vibraties of luchtdruk zal de tepel op een unieke manier gestimuleerd worden. Bij een luchtdruk vibrator heeft de zuigende werking precies hetzelfde effect op de tepel als bijvoorbeeld de clitoris. Maar ook met een vibrerende bullet kan je voor hele precieze stimulatie zorgen.

Tip #5: Niet altijd en voor iedereen mogelijk

Mocht het na het proberen van al deze tips niet lukken dan is dat goed mogelijk. Het is helaas niet voor iedereen mogelijk om een tepelorgasme te krijgen. Onderzoek heeft bijvoorbeeld uitgewezen dat maar 29% van de vrouwen tot een tepelorgasme kan komen. Bij mannen is dit getal nóg lager. Bij vrouwen kan het zelfs ook van de periode afhangen of zij er opgewonden van raken. Rondom de menstruatie zijn de tepels overgevoelig, waardoor stimulatie hiervan niet tot opwinding zal leiden. Maar Buiten deze periode kan je het natuurlijk altijd proberen!

Tip #6: Denk aan je Partner

Als je wel tot een tepelorgasme kunt komen of toch in ieder geval houdt van tepelstimulatie; tel je zegeningen. Het is wat ons betreft een heerlijke vorm van stimulatie, die leidt tot een intens orgasme. Mocht je niet van tepelstimulatie houden, dan zijn er gelukkig genoeg andere manieren om tot een orgasme te komen. Maar voor de toekomst is het zeker goed om aan je partner te vragen of hij of zij ervan houdt.

This Post Has One Comment

  1. Ton van Dieren Reply

    Ik stimuleer af en toe mijn tepels met electrosex, acupunctuur naaldjes en elektronische acupunctuurpen. Dat is ook super.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *