Ontdekken

Anale Seks met speeltjes? 5 toytips en wat je ermee kan

We willen het eigen gereedschap (we noemen vingers, penis, tong) niet tekort doen, maar als sextoys érgens goed van pas komen, is het wel bij anale seks. Is het niet omdat ze je kunnen helpen anale stimulatie op te bouwen, dan wel omdat ze je handen schoon en vrij houden voor andere dingen. Dit zijn volgens Willie de 5 beste speeltjes voor anale seks. Mét tips over hoe je ze (het beste) kunt gebruiken.

1. Buttplug

Buttplugs zijn er in talloze vormen en maten. Dat maakt ze zowel geschikt voor beginners al voor gevorderden in de wereld van anal play.

Met een kleine buttplug kun je wennen aan het gevoel van iets in je anus, terwijl de bolling subtiel het gevoeligste gebied stimuleert. Hoe groter de plug, hoe intenser de stimulatie. Met anaalpugs van metaal of glas kun je bovendien spelen met temperatuur! Zo kun je ze op lichaamstemperatuur brengen door ze in warm water te leggen, wat kan zorgen voor meer comfort, of kun je ze verkoelen in koud water. Kou kan licht verdoven en daarnaast de stimulatie net een ander gevoel geven.

Buttplugs zijn er losse varianten, maar ook in sets. Deze sets zijn ideaal als je de intensiteit op wil bouwen of als je toe wil werken naar anale penetratie met een dildo of penis. Begin met de kleinste maat en ga steeds een maatje groter zodra de huidige maat comfortabel voelt. Heb hierbij geduld en verspreid de opbouw over meerdere sessies en dagen (zo nodig weken).

Ideaal aan een buttplug: je kunt ‘m inbrengen en genieten van anale stimulatie, terwijl je solo of samen je handen vrij hebt voor ál die andere dingen die je ook kunt doen. Ideaal voor dubbele of zelfs trippel orgasmes!

2. Anaalkalen

Ook met anaalkralen kun je anale stimulatie opbouwen. Maar wat je hier ook mee kan, in tegenstelling tot met een buttplug, is de kralen heen en weer bewegen. Dit kan heel intens zijn, maar ook heel lekker. Zo kun je de kralen simpelweg heen en weer bewegen, maar ook draaiend in en uit de anus. Net als buttplugs, hebben ze het voordeel van toenemende grootte/breedte, maar anaalkralen zijn vaak langer en kunnen dus dieper.

3. Anaalplug+Cockring

Bij mannen bevindt zich in de anus de prostaat. Een klier die zo gevoelig is, dat stimulatie ervan kan leiden tot intense orgasmes. De P-spot wordt daarom ook wel de mannelijke G-spot genoemd. Regelmatige stimulatie (massage) van deze plek kan zorgen voor betere doorbloeding van de penis en balzak, wat stimulatie gevoeliger maakt. Daarnaast kan het leiden tot hardere erecties die langer aanhouden. Oftewel: het effect hebben van een cockring, maar dan zonder cockring. Stel je dus eens voor wat een combinatie van prostaatstimulatie en een cockring kan doen… De Willie Toys anaalplug met cockring doet precies dat.

4. Vibrerende Buttplug

Een vibrerende buttplug geeft niet alleen een andere sensatie dan een gewone buttplug, de trilling helpt ook je kringspier te ontspannen. Lekker om in te brengen, lekker om tegen je anus aan te houden én een fijn hulpmiddel om naar anale penetratie toe te werken dus (met toy, vingers, een grotere plug, penis of dildo). De toy is dus op zichzelf als speeltje te gebruiken, maar ook in aanloop naar andere anale stimulatie als hulpmiddel.

Ook handig: dankzij de trillingen hoef je de plug niet heen en weer te bewegen voor (extra) stimulatie. Onze tip: kies voor een op afstand bestuurbare. Zo kun je voor jou het meest comfortabele standje aannemen, in plaats van je in moeilijke positief wurmen om zelf bij je anus te kunnen. Of geef de afstandsbediening aan je partner en geef de controle uit handen… als je durft.

De plugs van B-Vibe verdienen hierbij een eervolle vermelding. Ze mogen dan een prijskaartje hebben, ze zijn ontworpen met wetenschap in het achterhoofd. Op basis van anatomie, onderzoek en tests hebben ze de beste anale toys ontwikkeld voor beginners en gevorderden. Alles voor jouw optimale genot. Sommige hebben zelfs een gewichtje dat inwendig voor extra druk (en dus sensatie) zorgt.

5. De Voorbinddildo

Wil je als vrouw het gevoel van een penis in de anus nabootsen bij je mannelijke of vrouwelijke partner, dan is de voorbinddildo een musthave in je nachtkastje. De voorbinddildo wordt ook wel strap-on genoemd. Het anaal penetreren van een man door een vrouw, met voorbinddildo, wordt pegging genoemd en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Iets met P-spotstimulatie en controle uit handen geven (of als vrouwelijke partner juist in handen nemen)…? De moeite waard om eens uit te proberen!

Er zijn trouwens ook heel geschikte varianten voor mannen met erectieproblemen, dus geven met een voorbinddildo is zeker niet voorbehouden aan vrouwen alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *