Algemeen

5 Onmisbare tips voor een Sexy Zomer

Het is weer zover, de zomer sale is begonnen en bij Willie.nl en daarom scoor jij tijdelijk de leukste artikelen met extreem lekkere kortingen! En de zomer sale zou de zomer sale niet zijn, als de aanbiedingen allemaal van toegevoegde waarde zijn voor de komende zomer. In dit blog zullen we 5 tips met je delen waarvan wij denken dat deze (of minimaal 1) van toegevoegde waarde is voor jouw zomer.

1. Laat deze zomer het startsein zijn

De zomer zorgt ervoor dat je je misschien wat losser voelt en wat meer open staat voor nieuwe ervaringen. Wij vinden de zomer dan ook een uitgelezen mogelijkheid om eens een sextoy uit te proberen. Je hoeft je hierbij alleen maar aangesproken te voelen als je nog geen sextoys in huis hebt. Het Willie starterspakket (de naam zegt het al) is, om meerdere redenen, het ideale pakket voor starters. Als eerste de prijs, want we blijven toch Nederlanders. Het starterspakket bestel je namelijk met 54% korting voor maar €30,95. Hier krijg je een vibrator, een cockring, geishaballen een cockring, glijmiddel en een opbergzakje voor. Genoeg sextoys om mee te kunnen experimenteren dus!

2. Extra spanning tijdens een Vakantiediner

Je bent op vakantie, daar hoort natuurlijk bij dat je ’s avonds een keer (of natuurlijk vaker) uiteten gaat. Super romantisch natuurlijk, maar soms is het misschien leuker om de ontspanning van zo’n avond om te zetten in spanning. Met het Willie Toys silicone vibrerend eitje is een spannend diner zo geregeld. Het draadloze eitje, gemaakt van zacht siliconen, heeft namelijk een reikwijdte van 10 meter. De afstand die jullie scheidt, met behulp van de eettafel, is dus een peulenschil. Met de afstandsbediening kan eenvoudig worden geschakeld tussen de vibratie standen. Hoe leuk als je deze gaat testen terwijl je romantisch aan de boulevard zit te eten?

3. Verwen jezelf deze zomer

Je zit dit nu te lezen en denkt; Leuk dat startset, maar ik heb al een sextoy en dat vibrerend eitje is ook niet handig als single. Speciaal voor de vrijgezelle vrouwen en mannen hebben we ook pakketten gevonden voor deze zomer. Voor de vrouw hebben we het ultieme vibrator combipakket, een speciaal pakket met maar liefst 3 verschillende soorten vibrators. En niet zomaar vibrators, nee de absolute bestsellers van de website. Natuurlijk hebben we ook aan de vrijgezelle mannen gedacht! Het Willie bachelor dealpakket bestaat namelijk uitsluitend en alleen uit sextoys voor mannen. Ook voor de vrijgezellen gaat het dus een mooie zomer worden.

4. Creëer de juiste sfeer met Pleasure Label

De zomer is ook een uitgelezen mogelijkheid voor het geven van feestjes. Deze zomer een housewarming, verjaardag of bruiloft op de planning? Geef dan dit leuke setje van Rebbel Kisses Totaalpakket cadeau. Zo weet je zeker dat je met een uniek, speciaal en leuk cadeau aankomt. En mocht de gevierde man of vrouw de huisspray gelijk gebruiken, kan het feestje nog wel eens een extra leuke kwinkslag krijgen.

5. Kinky Summer met een bondage starters set

Waar we bij de eerste tip al zeiden dat de zomer speciale krachten en gevoelens losmaakt. Kan deze kracht of dit gevoel zich ook uiten in een bondage of (soft) sm ervaring. Het experimenteren kan beginnen als je de bondage starters set bestelt. Naast de speciale Willie Toys Bondageset, bevat dit pakket namelijk ook nog 2 cockrings, tepelklemmen, handboeien en een vibrerende bullet. Het teasen en pleasen kan dus op nog meer verschillende manieren dan bij de Bondageset zelf. En omdat het een voordeelpakket is, hoef je het voor de prijs ook zeker niet te laten. Als je het ons vraagt, wordt het dus een “hete” zomer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *