Ontdekken

Hoe krijgt mijn partner een meervoudig Orgasme? 5 Tips!

Het meervoudig orgasme, klinkt ingewikkelder dan het is. Waar het bij mannen vaak draait om één orgasme en zij daarna op adem moeten komen, kunnen vrouwen tijdens de seks een meervoudig orgasme krijgen. Vaak willen mannen dit nog wel eens vergeten. Aan de ene kant omdat ze niet weten hoe het werkt, aan de andere kant omdat ze meestal aan zichzelf denken. Voor alle mannen hebben wij daarom in 5 stappen uitgelegd hoe de vrouw tot een meervoudig orgasme kan komen.

1. Laat je leiden door je partner

Misschien wel de belangrijkste tip die we kunnen geven, is dat het goed is als de vrouw het initiatief neemt. Als je goed kijkt en luistert naar de vrouw, weet je precies wat ze wilt en is de kans het grootste dat zij tot een meervoudig orgasme komt. Kijk bijvoorbeeld waar zij zichzelf betast en neem het op deze plek zelf over met jouw handen. Daarbij is het heel belangrijk om op de ademhaling van de vrouw te letten. Dit is namelijk een goede graadmeter, hoe opgewonden de vrouw is en hoe dicht zij tegen het orgasme aan zit. Gaat de ademhaling sneller, dan is het zaak om ook de stimulatie te intensiveren. Door op haar ademhaling te letten, laat je je indirect ook leiden door haar.

2. Voorspel

Om het meervoudig orgasme te bereiken is het belangrijk om niet te snel tot penetratie over te gaan. In de eerste plaats omdat veel vrouwen niet klaarkomen van een orgasme, in de laatste plaats omdat het daarbij vooral om het mannelijk orgasme draait. Daarom is het belangrijk om de grootste focus op het voorspel te leggen. Eigenlijk moet het voorspel het hoofdgerecht zijn en de penetratie het toetje. Neem dan ook uitgebreid de tijd voor het voorspel en zorg ervoor dat je al haar zintuigen en erogene zones prikkelt. Zorg ervoor dat zij zo erg opgewonden is, dat elke andere vorm van stimulatie zal leiden tot een heerlijk orgasme.

3. Bouw het op

Om al haar zintuigen en erogene zones te prikkelen en op scherp te zetten, is het belangrijk om de stimulatie goed op te bouwen. Begin bijvoorbeeld door knuffelen, strelen en zoenen af te wisselen. Neem hierbij tip 1 in gedachten en kijken en luister wat de vrouw fijn vindt. Na het dit zachte begin, waarbij de vrouw al lekker in de mood is gekomen, kan je je handen gebruiken om haar te stimuleren. Afhankelijk van wat de vrouw fijn vindt, kan je hierbij de clitoris of de g-spot stimuleren. Natuurlijk kun je de stimulatie van deze twee punten ook afwisselen.

4. Gebruik je mond

Nu het je goed aan het opbouwen bent, is het ook belangrijk om niet te vergeten je mond te gebruiken. De al eerder genoemde erogene zones kan je namelijk stimuleren met je mond. Iedere vrouw heeft weer andere gebieden op haar lichaam waar zij opgewonden van raakt. Het is dan ook helemaal niet gek om aan haar te vragen, welke plek zij graag gelikt of gekust wil worden. Als je iedere plek op het lichaam gehad hebt, kan je je richten op de vagina. Je zult zien dat je partner deze orale bevrediging nog nooit zo intens ervaren heeft. En ook hierbij geldt; oefening baart kunst. Hoe vaker je je partner oraal bevredigt, hoe beter je weet wat zij lekker vindt.

5. Gebruik hulpmiddelen

Ondanks dat veel mannen het zien als een bedreiging, zijn hulpmiddelen toch echt een verrijking voor jullie seksleven. Niet alleen sextoys, maar ook glijmiddel of massageolie kunnen ertoe leiden dat jullie nog intenser van elkaar genieten. Omdat je bij het meervoudig orgasme gericht bent op het hele lichaam van de vrouw, kan je bijvoorbeeld de Willie Toys Wandmassager gebruiken. Met deze wandmassager kan je iedere plek op het lichaam masseren. Maar ook de clitoris op de meest intense manier stimuleren. Wissel het gebruik van de wandmassager af met je eigen tools als je handen en mond en het hoogtepunt van je partner zal alleen maar hoger worden. Maar ook glijmiddel is een ideaal product nader totelkaar te komen. Hoe beter het glijdt, hoe lekkerder het is. In dit geval kan je ook kiezen voor massageolie en het lichaam van je partner volledig insmeren.

Het meervoudig orgasme

Wellicht denk je nu nog steeds, hoe komt mijn partner tot een meervoudig orgasme. Maar als jullie deze stappen doorlopen en ook blijven herhalen, zul je zien dat je partner het ene orgasme na het andere beleeft. Juist door de aandacht volledig op haar te leggen en naar haar te luisteren, zal zij extra opgewonden worden. Nadat de vrouw meerdere keren is klaargekomen, wordt de kans ook vergroot dat zij tijdens de penetratie klaarkomt. En dat is niet alleen opwindend voor de vrouw, maar zeker ook voor de man.

Gerelateerde producten:

Willie Toys My Magic Vibes Wandmassager
Willie glijmiddel 150ml
Rebel Kisses massage olie 

This Post Has One Comment

  1. Ben Reply

    Heel apart ook weer. dat penetratie op de laatste plaats komt. Marcus London heeft een hele goede Online video training genaamd penetration orgasm mastery. Daarin demonstreert hij op vrouwelijke modellen hoe je dames kan laten komen middels verschillende penetratie technieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *