Standje van de Week

Standje van de Week: De Verjaardag

Het standje van de week staat deze week volledig in het teken van het verwennen van je partner. De verjaardag is ieder jaar weer een hoogtepunt voor iedereen. Maar ook de dag dat je dit standje zult beleven is een regelrecht hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk, want het is wel de bedoeling dat je bij dit standje tot een hoogtepunt komt. Bij dit standje wordt de ene partner verwend door de ander. Het standje van deze week heet dan ook: De Verjaardag.

Het standje

De Verjaardag staat eigenlijk gelijk aan het oraal bevredigen van je partner. Want als wij denken aan je partner (goed) verwennen, dan denken wij aan orale bevrediging. Of het nou bij de man of de vrouw is, iedereen zal dit ervaren als de ultieme bevrediging die je jouw partner kan geven. Het standje behoeft dan ook weinig uitleg en kan in verschillende posities worden uitgevoerd. De eenvoudigste manier is natuurlijk liggend op bed. De partner die bevredigd wordt spreid zijn of haar benen en zorgt er op die manier voor dat er alle ruimte is. Een variatie op het standje is bijvoorbeeld op een tafel, hierbij kan de gevende partner nog beter tussen de benen positioneren.

De verjaardag met Sextoys

Waar je bij orale bevrediging over het algemeen je tong of je mond gebruikt. Kan je het ook afwisselen met bijvoorbeeld je handen/vingers. Als je het op deze manier afwisselt, adviseren wij een beetje glijmiddel met een smaakje te gebruiken. Hierdoor gaat het lekker glijden en heb je ook nog een lekkere smaak in je mond als je weer je mond en tong gaat gebruiken.

Je kunt de orale bevrediging ook afwisselen met een sextoy. Voor vrouwen adviseren wij hiervoor de Satisfyer Pro 2. Op deze manier kan je heerlijke orale bevrediging afwisselen met luchtdruk stimulatie. De vrouw die gestimuleerd wordt zal een orgasme beleven, zoals ze dat nog nooit beleefd heeft.

Voor orale bevrediging bij mannen raden wij afwisseling met de Fleshlight Quickshot aan. Doordat deze masturbator aan beide kanten geopend is, kan je de penis er volledig doorheen steken. Zo kan je de man oraal bevredigen en tegelijkertijd aftrekken met behulp van deze Fleshlight.

Genoeg mogelijkheden dus om optimaal van de verjaardag te genieten!

JO Biologisch Aardbei glijmiddel 
Satisfyer Pro 2
Fleshlight Quickshot Vantage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *