Standje van de Week

Standje van de Week: De Spin Massage

Deze week weer een standje waarbij de vrouwen hun hart op kunnen halen. Het standje is namelijk wederom gericht op vrouwen die met elkaar willen sexperimenteren. Het draait deze week namelijk om de Spin Massage. Hierbij komen twee vrouwen nader tot elkaar, met behulp van een massagestaaf. Benieuwd geworden? Hieronder lees je hoe het standje in z’n werk gaat.

Het Standje

Bij dit standje gaat de ene vrouw op het bed liggen met haar benen gespreid. De andere vrouw positioneert zich vervolgens tussen haar partner met ook haar benen gespreid. Op deze manier zijn alle vier de benen gekruist in elkaar, als ware het twee scharen. Door tegen elkaar aan te bewegen kunnen jullie beide de clitoris stimuleren. Bij de Spin Massage is er echter nog een massager benodigd. Deze zetten jullie tussen de beide clitorissen in, waardoor jullie op dezelfde manier gestimuleerd wordt. Samen bepalen jullie welke vibratiestand het beste is.

De Spin Massage met Sextoys

Dit standje moet je dus combineren met een massage staaf! Dankzij de sterke en diepe trillingen die de massagestaaf geeft, komen bijna alle vrouwen er van klaar. Het geeft mensen een nieuwe dimensie in hun seksleven en beleven meer genot dan ooit tevoren. Daarbij adviseren wij ook een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor kunnen jullie de massager beter tussen jullie vagina’s bewegen. Als dat geen genieten wordt!

Gerelateerde Producten:

Willie Toys My Magic Vibes Wandmassager
Willie glijmiddel 150ml
Europe Magic Wand Massager

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *