Lust

FETISH FANTASY

Alle tools om jouw fantasieën waar te maken. Nieuwsgierig naar fetish, maar weet je niet wat je kunt verwachten? Lees hieronder scènes erotische literatuur om uit te vinden wat bij je past. Natuurlijk doen we ook suggesties welke toys en tools geschikt zijn om jouw eigen fetish fantasy uit te voeren.

De handboeien

“Ik draai me om. Ik wil zien wat Chris en Vanessa aan het doen zijn, maar blijkbaar kijken ze al de hele tijd naar me. “Wat ben je ongelofelijk opwindend als je in extase bent”, zei Vanessa. “Ik vind dat we dat moeten belonen”, zegt Chris. “Maar ik wil je ook even plagen.” Chris fluistert iets in Julius oor, hij knikt. Ik heb geen idee wat ze van plan zijn. Plotseling haalt Chris een blinddoek tevoorschijn en doet ‘m bij me om. Ik zie niets meer. “Handen naar voren!” beveelt Julius. Ik voel hoe met een zachte satijnen band mijn handen worden vastgebonden, boven mijn hoofd geduwd. Iemand komt over me heen staan en zoent me, aan haar lippenbalsem proef ik dat het Vanessa is.

Ik kan geen kant op. Ik lig op mijn rug, mijn handen zijn vastgebonden en Vanessa houdt met mijn gezicht naar beneden. “Moet je onze meiden nou eens zien, Julius. Zo opwindend en wild”, zegt Chris. “Hoe geil ik het ook vind om te zien, ik doe liever zelf mee!” antwoordt Julius. Dan voel ik twee handen over mijn borsten glijden. Julius beweegt met zijn heupen over mijn heupen; eerst een paar keer langs mijn gevoeligste plekje, daarna gaat hij bij me naar binnen terwijl Vanessa nog steeds bovenop me zit. Chris gaat voor haar staan en ik hoor dat ze hem oraal bevredigt. Iedereen geniet net zoveel als ik, maar ik kan niets doen. Mijn handen en benen zitten vast, ik geef me volledig over aan het moment – en dit is nog maar het begin…”

Nieuwsgierig naar erotische handboeien? Bestel Fetish Fantasy ‘Eerste keer handboeien’, €14,95 – voor de gevorderde gebruiker zijn er ‘Bondage bedbindingen’, €39,95.

De Tepelklemmen

“Zijn tong glijdt over mijn tepels, ik word direct opgewonden en voel ze groeien. Dat moet ook zijn doel geweest. Voor ik doorheb wat er gebeurt, voel ik een scherpe pijn in mijn linkertepel. Ook mijn rechtertepel ondergaat hetzelfde lot. Hij zet klemmetjes op mijn tepels, ik voel hoe hij er zacht aan trekt en ik probeer mee te bewegen. Als ik de hand van Peter tussen mijn benen voel concentreer ik me op die sensatie. Zachtjes streelt hij over het leer, als ik mijn benen spreid om hem meer ruimte te geven, trekt hij zich weer terug. Zachte, warme handen strelen mijn gezicht. Ik voel een vinger in mijn mond. Mijn tong zoekt maar de vinger is al weer verdwenen.

Peter draait me om en duwt me naar het bed. Als ik de bedrand voel laat ik me achterover zakken. Ik lig op het bed met mijn voeten nog op de grond. Peter duwt mijn benen uit elkaar. Verzonken in mijn eigen opwinding hoor ik niet hoe hij naar de andere kant van het bed beweegt. Dan pakt hij me onder mijn armen en trekt me naar zich toe. Mijn hoofd hangt nu over de rand van het bed, mijn armen liggen gestrekt naast me als Peter mijn borsten pakt, hij kneedt ze afwisselend zacht en stevig. Met zijn hand kantelt hij mijn hoofd verder achterover. Dan trekt hij zachtjes aan het kettinkje dat aan de tepelklemmen vastzit. Ik kreun en druk mijn nagels in het bed.”

Nieuwsgierig naar tepelklemmen? Bestel Fetish Fantasy ‘Verstelbare tepelklemmen’, €13,50.

De Zweep

“Nu kreeg ze weer een tik. Niet van zijn hand, maar van een zweep bestaande uit een tiental leren riempjes. Na de eerste slag liet hij het leer zachtjes over haar rug glijden. Ze kreeg weer een tik op haar billen. Gek genoeg voelde ze geen pijn, dit gevoel was zo ander dan ze gewend was. Haar billen voelden deels verdoofd, ze genoot van de zweep en telkens als hij pauzeerde, wilde ze meer. Soms stopte hij, liefkoosde haar lichaam met zijn handen en tong, tot ze weer om de zweep smeekte. Na een paar minuten raakte ze in een toestand die ze niet kon beschrijven. Extase? Ja, daar leek het op.

De zweep verkende nu ook ander delen van haar lijf, zoals haar onderrug en bovenbenen. Daar zag hij duidelijk aan haar reactie dat dit voor haar een gevoelige regio was, telkens als hij haar daar tikjes gaf, kreunde ze heviger. Haar hele lichaam deelde mee in wat ze nu onderging en wisselde af tussen spanning en ontspanning. Haar onderrug, billen en benen gloeiden. Toen ze het niet meer aankon, smeekte ze om zijn handen tussen haar benen. Ze liet zich gaan, spande al haar spieren aan en kreeg het meest intense orgasme dat ze ooit had beleefd. Een paar minuten later viel ze in slaap, tot ze twee uur later naast hem wakker werd. “Zullen we weer…?”

Nieuwsgierig naar een zweep? Bestel Fetish Fantasy ‘Metalen zweep met franjes€24,99

De Schommel

“In zijn sterke armen laat ik me achterover zakken, tot ik voel dat ik ergens op kom te liggen. Het is zacht en beweegt. “Dit is een soort schommel”, bedenk ik me. Hij laat me los. Ik kan me slecht oriënteren, maar besef dat ik met gespreide armen achterover hang. Opnieuw hoor ik een zacht geluid als ik voel dat er aan mijn enkels wordt getrokken. Ook mijn benen komen nu los van de grond. Dan herinner ik me weer de stellage die ik vorige keer heb zien staan. Op mijn rug hang ik in een schommel, mijn armen en benen gespreid aan de touwen. Even moet ik wennen aan mijn situatie, de leiding ben ik nu duidelijk kwijt en onverwachts voel ik zijn lippen in mijn nek, hij sabbelt aan mijn oor en streelt met zijn handen over mijn lichaam. “Comfortabel?” fluistert hij in mijn oor. Ik knik. De vlinders in mijn onderbuik en tussen mijn benen keren terug. “Waar waren we gebleven” zegt hij terwijl hij mijn borsten masseert. “Oh ja, jij wilde experimenten, he?”

Michel gaat achter mijn hoofd staan, er klinkt opnieuw een zacht ruisend geluid als ik voel dat mijn bovenlichaam een stukje zakt. Het lijkt alsof hij een afstandsbediening heeft waarmee hij me precies kan krijgen waar hij me hebben wilt. Hij moet doorhebben dat ik onrustig word, want langzaam beweegt hij zijn handen over me heen. De touwen en de schommel bewegen opnieuw tot ik in een comfortabele, zittende houding terechtkom, het voelt alsof ik in een luxe sofa hang. Verwachtingsvol beweeg ik mijn heupen. Wat nu?”

Nieuwsgierig naar de schommel? Bestel Fetish Fantasy ‘Schommelvanaf €127,50.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *