Ontdekken

Anale Seks: Waarom mannen het spannend vinden

Anale seks is steeds minder een taboe. En dit heeft er vooral mee te maken dat vrouwen er steeds meer voor open staan. Voor mannen is het namelijk altijd wel een fantasie. Het is dan ook in de meeste gevallen de man die voorstelt om over te gaan tot anale seks. Leuk om te weten, maar waarom vinden mannen anale seks toch zo spannend? We hebben een paar redenen voor je op een rijtje gezet.

Verboden vrucht

Voor veel mannen is anale seks en soort verboden vrucht. Het mag (zeker in het begin) niet, wat de fantasie nog groter maakt. Daardoor wordt het bij mannen onderling ook een dingetje, wat anale seks tot een soort statussymbool maakt. Als je als man anale seks hebt gehad met een vrouw, kan je een hoop complimenten verwachten. Daarbij komt dat anale seks bij mannen een soort oer instinct losmaakt, wat mannen nog meer opgewonden maakt.

Spanning

Dat het niet als normaal wordt ervaren en minder vaak voorkomt als vaginale seks, zorgt voor meer spanning. Het voelt daarom ook in meerdere opzichten heel anders dan vaginale seks. Niet in de laatste plaats omdat de anus natuurlijk anders in elkaar zit dan de vagina. Het wordt vaak als strakker ervaren. Mannen zien het vaak in pornofilms en willen deze spanning ook ervaren.

Vertrouwen

Omdat anale seks voor beide partners vaak iets is, waar je het met elkaar over hebt. Is vertrouwen een belangrijke voorwaarde voor anale seks. Als jullie met z’n tweeën besluiten om anaal te sexperimenteren, zou je haast wel denken dat het in jullie relatie wel goed zit. En zeg nou eerlijk, welke man wil er behalve anale seks nou geen leuke, goede en vaste relatie?

Gerelateerde producten:

Willie Anaal Glijmiddel
Willie Anaal Plug Set
Renegade Anaaldouche

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *