Lust

Dé vijf versiertips voor vrouwen!

Versiertips van de Pleasure Academy? Je hebt het niet verkeerd gelezen, deze week geeft Lisa de beste tips om meer succes met mannen of vrouwen te bereiken! Je hoeft als vrouw niet altijd te wachten tot de mannen naar jou toe komen, wil je niet eens zelf proberen op versiertocht te gaan? Een smaak is onbekend tot het geproefd is!

Versieren voor haar

De kunst van versieren komt niet automatisch voor iedereen. Laat je daarom inspireren door Lisa en luister naar haar persoonlijke tips om de eerste stap te zetten! Versieren of versierd worden is natuurlijk heel erg goed voor het zelfvertrouwen. Volg Lisa’s ochtendritueel hoe zij zich zelfverzekerd en sexy klaarmaakt voor de hele dag. Misschien om daarna iemand te strikken met haar eigen versiertips?

Ook voor de mannen kan het geen kwaad om te kijken naar de nieuwste video. Weten waar je op kan letten bij een vrouw om te weten of er interesse is kan natuurlijk nooit kwaad! En om het nog beter te maken bevat de video van volgende week versiertips voor de mannen! Wil jij als eerste weten wanneer deze nieuwe video’s uitkomen? Dan kun je altijd de social kanalen van de Pleasure Academy volgen om de laatste updates op je feed te zien verschijnen.

Het Facebook en Instagram kanaal bevat alle aankondigingen van de Pleasure Academy zelf. Het Youtube kanaal is waar alle filmpjes te vinden zijn natuurlijk .Er staat meer content op dan alleen versiertips! Ben je nou een man die op zoek is naar versiertips? Kom dan volgende week langs op hetzelfde tijdstip voor de nieuwste video voor jou!

Ook kun je altijd wensen voor nieuwe video’s opsturen, wie weet zie je jouw idee terug in een nieuwe release!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *