Lovense Lush 2 - Vibrerend eitje met app

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen
WaterdichtJa
Lengte18 cm
Diameter3,7 cm
Merk Lovense
Categorieën Sextoys   Vibrators   Vibrerende eitjes   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys voor koppels   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators   Vibrerende eitjes met app  
EAN 728360599544
Artikelnummer V031125

Productomschrijving

De Lovense Lush 2 is het krachtigste vibrerende eitje die via bluetooth op afstand te bedienen is. De krachtige motor heeft vier keer meer power dan een gemiddelde vibrerend ei. Ondanks deze kracht heeft de Lush 2 maar een maximale geluidsfrequentie van 45 dB.

Omdat de Lush 2 te bedienen is met behulp van een app, kan je deze gebruiken met oneindig veel vibratiestanden en -patronen. Ook kan je de app synchroniseren met muziek, waardoor de Lush 2 op het tempo van de muziek vibreert. Je kunt de Lush 2, met behulp van WiFi,  bedienen tot de grootst mogelijke afstand die je maar kunt bedenken. Je kan de ruimte tussen jou en je partner dus zo groot maken als je zelf wilt, zonder dat jullie het contact met elkaar verliezen. 

Wij adviseren het Lovense Lush 2 vibrerend eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor is het eitje eenvoudiger in te brengen en wordt het gebruikscomfort vergroot.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten