13 december om 21.00 uur Willie.nl Live Masterclass Event!

Zet het alvast in je agenda! Op 13 december om 21:00 uur het nieuwe live masterclass event met Jamy Joy en Lelo!

Het instagram account van Willie.nl staat 13 december vanaf 21:00 uur weer helemaal in het teken van het live masterclass event waarbij de producten van Lelo centraal staan. Verschillende producten zullen zoals altijd de revue passeren. Hierbij wordt de focus gelegd op alle verschillende luchtdruk vibrators van Lelo. Zo ben je na het event volledig op de hoogte van de werking van alle Lelo luchtdruk producten en snap je alle high tech snufjes die de verschillende vibrators met zich meebrengen.

Houd onze socials, waaronder de Instagram pagina, en nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws rondom de live van 13 december.

Tot 13 december!

De Producten:

[V030186]
[V030187]
[V030188]
[V026523]
[V026524]
[V026525]
[V030653]

Kan je niet wachten? Bekijk de Best verkochte Sextoys

Kan je niet wachten tot donderdag? Bekijk hieronder dan onze bestverkochte sextoys om morgen al heerlijk met jezelf en/of je partner te kunnen spelen. Met de sextoys in deze categorie weet je zeker dat je een bestseller in huis haalt. Succes gegarandeerd, dus waar wacht je nog op?

Best Verkochte Sextoys:

Live shopping event gemist? Kijk ze terug op ons Youtube kanaal!

Live Shopping: Singles Day

In deze eerste editie van Willie's Live Shopping Event bespreekt onze sexpert Jamy Joy de nieuwste toy trends en geeft ze antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken

Live Shopping: Kerst

Tijdens deze special kerst editie laat onze sexpert Jamy Joy de spannendste cadeautjes voor onder de boom of een naughty Christmas zien!

Nu bekijken

Live Shopping: Valentijnsdag

Tijdens de Valentijns editie van Willie’s Live Shopping Event bespreken Willie sexpert Jamy Joy en sensuoloog Rony alle nieuwe trends op het gebied van sekspeeltjes, geven ze cadeautips en antwoord op al jullie vragen!

Nu bekijken

Live Shopping: Sexpeditie

Deze live shopping staat helemaal in het teken van de mei masturbatiemaand, een daarom nemen seksuologe Mandy Ronda en onze Willie sexpert Jamy Joy je mee op sexpeditie!

Nu bekijken

Live Shopping: Pride

In deze speciale Pride editie van onze Live Shopping bespreken Willie sexpert Jamy Joy en sensuologe Rony Louanne alle toepasselijk toys om je wildste fantasieën mee uit te voeren.

Nu bekijken

Live Shopping: Satisfyer

In deze live shopping vertellen Rony Louanne en Jamy Joy hoe je jezelf lekker kunt verwennen tijdens de herfst met de Satisfyer Endless Joy, Endless Love, nieuwe Willie Toys en meer!

Nu bekijken

Masterclass: Slow Sex

Tijdens deze Masterclass ging onze sexpert Jamy Joy live in gesprek met Elsa uit Madrid van Bijoux Indiscrets. Elsa is de oprichter en ontwerper van Slow Sex, waar je tijdens deze live masterclass alles over leert!

Nu bekijken

Masterclass: Lelo

Het instagram account van Willie.nl stond 13 december helemaal in het teken van Lelo, waarbij de focus lag op de verschillende luchtdruk vibrators en hoe zij hun werk doen!

Nu bekijken