Lelo Voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk LELO
Categorieën Sextoys   Sexpakketten   Geishaballen   Sextoys voor haar   Ben wa balls sets   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718481241325
Artikelnummer V009957

Productomschrijving

Het Lelo Voordeelpakket bestaat uit de Lelo Luna Balletjes en Lelo Hex Condooms - 12 stuks. Ideaal om cadeau te doen!

• Lelo Luna Balletjes
Lelo Luna Balletjes zijn ontworpen als een stijlvol en discreet alternatief voor de traditionele Geisha ballen. Lelo Luna bestaat uit twee sets balletjes met een verschillend gewicht, waarmee je kunt variëren. De balletjes geven jou een heerlijk gevoel, terwijl jij jouw bekkenbodemspier traint, waardoor jij in de toekomst nog meer zult genieten van jouw orgasmes! De Lelo Luna balletjes worden geleverd met een luxe, satijnen opbergzakje, een gebruiksaanwijzing en een garantieboekje van één jaar.

Wij adviseren de Lelo Luna Balletjes met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

• Lelo Hex™ Condooms
De Lelo Hex™ condooms zijn speciale condooms die niet kunnen scheuren. Dit komt door de unieke structuur van het condoom. Deze condooms hebben de perfecte pasvorm, scheuren niet en de gevoeligheid is de beste vergeleken met andere condooms. De Lelo Hex™ is een helemaal nieuw vormgegeven en ontwikkeld condoom van Lelo. Na 7 jaar onderzoek en ontwikkelen, is het condoom innovatief vormgegeven en gemaakt. Het condoom is zeer sterk, veilig en geeft een unieke realistische ervaring. Deze condooms zijn geheel vernieuwd en zeer sterk. Daarbij is de gevoeligheid verbeterd en zal de intimiteit door dit condoom niet minder zijn dan zonder condoom.

Het Lelo Hex™ condoom is zo sterk, dun en gevoelig door de speciale honingraat structuur. Over het gehele condoom, zijn 350 zeshoeken met elkaar verbonden. Deze structuur maakt het condoom zeer rekbaar waardoor deze voor iedere maat penis geschikt is.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten