Lelo Lyla 2 Remote Control Egg

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen2 x AAA, inbegrepen
MateriaalSilicone / ABS Plastic
Lengte8cm
Diameter3.3cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Speeltjes   Vibrators   G-spot vibrators   Luxe vibrators   Vibrerende eitjes   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators   Vibrerende eitjes met afstandsbediening  
EAN 7350022275904 Kleur: Roze
7350022275911 Kleur: Paars
7350022275928 Kleur: Zwart
Artikelnummer V001078 Kleur: Roze
V009619 Kleur: Paars
V009620 Kleur: Zwart
Handleiding Download Hier

Productomschrijving

Het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje is perfect om de uitdaging op te zoeken. Door de bijbehorende afstandsbediening kan de controle uit handen gegeven worden. De Lelo Lyla 2 wordt compleet geleverd met een satijnen zakje, een chique broche, een oplader, een garantieboekje, een zakje glijmiddel en 2 x AAA-batterijen.

  • Bijbehorende afstandsbediening om de controle uit handen te geven
  • 8 stimulatiestanden en -patronen, waardoor er van verschillende trilsnelheden genoten kan worden
  • Geleverd met satijnen zakje en chique broche voor extra luxe
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid
     

Hoe gebruik ik het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje?

Het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje is de verbeterde versie van de Lelo Lyla vibrator. Net als de Lelo Lyla vibrator, maakt de Lelo Lyla 2 ook gebruik van SenseMotion, waardoor jouw partner dankzij de afstandsbediening zal ervaren wat jij van binnen voelt. Daarnaast beschikt de Lelo Lyla 2 vibrator over een 3 maal groter draadloos bereik en wel 50% meer intensiteit van de vibraties!

Het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje geeft jou keuze uit 8 verschillende trilvariaties die geregeld kunnen worden d.m.v. de 3 knopjes op de afstandsbediening.
 

Hoe laad ik het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje op?

Als het eitje leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Deze oplader wordt bijgeleverd, dus geen zorgen. De afstandsbediening werkt op batterijen. Hier zijn 2x AAA-batterijen nodig, Ook deze worden meegeleverd.
 

Hoe houd ik het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje schoon?

Vanwege de waterdichtheid is het Lelo Lyla 2 Remote Control Egg eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Lelo Lyla 2 Remote Control Trileitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hiervan is ook een klein zakje  Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten