Lelo Ina Wave

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (inclusief oplader)
KleurBlauw
MateriaalSiliconen
Lengte20 cm
Diameter3,3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Luxe vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Duo vibrators  
EAN 7350075021237 Kleur: Roze
7350075021251 Kleur: Oceaan blauw
7350075021244 Kleur: Paars
Artikelnummer V002708 Kleur: Roze
V008367 Kleur: Oceaan blauw
V008368 Kleur: Paars

Productomschrijving

De Lelo Ina Wave is de opvolger van de Lelo Ina 2. De Lelo Ina Wave is de eerste vibrator die op en neer beweegt. Dit geldt voor zowel de g-spot- als de clitorisstimulator waardoor beide punten optimaal worden gestimuleerd. Door het op en neer bewegen simuleert de Lelo Mona Wave vingerbewegingen. Naast de bewegingen is de Lelo Ina Wave ook voorzien van een kleine motor die zorgt vibraties.

De Lelo Ina Wave is voorzien van 10 verschillende vibratie patronen waarbij ieder patroon te gebruiken is met 3 verschillende snelheden. Hierbij is het zo dat de 10 verschillende patronen te besturen zijn met de pijltjes toetsen. De snelheid is te bedienen met de + en - knoppen.

Zoals altijd bij Lelo, komt ook de Lelo Ina Wave in een mooie geschenkdoos waarin ook een oplader, zakje glijmiddel, garantiebewijs (1 jaar fabrieksgarantie), gebruiksaanwijzing en een satijnen zakje worden meegeleverd.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten